Svi beže od Đilasa ko đavo od krsta: SZS "popio korpu" od DSS, DJB i Inicijative "Ne davimo Beograd"!

Autor: Republika

Vesti

31.01.2019

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predlog Saveza za Srbiju da se napravi zajednička izborna lista pod nazivom "Jedan od pet miliona" na kojoj bi bile i javne ličnosti, kao i predlog o prelaznoj vladi odbila je Demokratska stranka Srbije, ali i Inicijativa "Ne davimo Beograd" i Dosta je bilo Saše Radulovića, prenosi dnevna štampa. Može se konstatovati da u redovima opozicije nema sloge i da se ni oko čega ne mogu dogovoriti, kao i da ideje Dragana Đilasa neslavno prolaze.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Đilas

Demokratska stranka Srbije podržava neke stavove koje SZS zastupa, međutim ne slaže sa svime u potpunosti pa tako ni sa ova dva predloga. Osim toga, DSS je samostalna politička stranka koja nije deo SZS i ima legitimno pravo da odluke o određenim pitanjima donosi bez obzira na to što neki njeni funkcioneri učestvuju u protestima, naglasili su iz te stranke.

Neki od predloga koje SZS ponudio jesu bojkot eventualnih izbora, napuštanje predstavničkih tela, formiranje zajedničke liste "Jedan od pet miliona" i predlog prelazne vlade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
borko

31.01.2019 09:01

- Djilas pravi gresku sto kontaktira samo rukovodstva ostalih "opozicionih" stranaka. - Treba da se obrati direktno njihovim clanovima sa pitanjem da li su za SzS ili protiv. Tvrdim da bi njihov odgovor bio pozitivan - veliki broj njihovog clanstva ionako nije zadovoljan svojim rukovodiocima.