Vučić razgovarao sa Mičelom i Hanom

Autor: Tanjug

Vesti

30.01.2019

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić završio je telefonski razgovoor sa pomoćnikom drzavnog sekretara Vesom Mičelom, a sagovornici su razmotrili situaciju u regionu, a posebno odnose Beograda i Prištine i moguće načine prevazilaženja zastoja u dijalogu nastalog uvođenjem taksi na robu iz srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ves Mičel i Aleksandar Vučić

Američki zvaničnik je rekao da očekuje da Priština ukine taksu na srpsku robu i da se stvore uslovi za nastavak dijaloga Beograda i prištine. 

Predsednik Vučić je rekao da je Srbija spremna da istog trenutka po ukidanju taksi nastavi dijalog jer je opredeljena za očuvanje mira i stabilnosti u regionu. 

Vučić je prethodno telefonom razgovarao sa komesarom EU Johanesom Hanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
de torkameda

30.01.2019 19:23

Nema tu nekog napretka,njima odgovara sukob niskog inteziteta.

Kija

30.01.2019 19:32

Ocekivanja postoje, ali istina je negde tamo. Volela bih da bude kako pravda na nasoj strani, ali bojim se da nas samo provociraju.

karlo

30.01.2019 19:38

Videćemo uskoro krajnje ishode ovih razgovora valjda će biti pozitivni jer ovo predugo traje sa Prištinom i naš narod najviše trpi na KiM.

maja

30.01.2019 19:46

Srbija je uvek za dogovor, videcemo sta ce se desiti.