Tadićeva savetnica bez milosti prema Trifunoviću: Sergej neće u SZS, a svaka rečenica mu počinje sa "pitao sa Đilasa"

Autor: Republika

Vesti

30.01.2019

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savetnica za medije Borisa Tadića Marina Komad uopšte nije impresionirana novim liderom Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergejom Trifunovićem. Naprotiv!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ima ambiciju, nema talenta: Sergej Trifunović

Ona je na svom Tviter profilu prokomentarisala prvi javni nastup Trifunovića od kada je izabran za predsednika pokreta koji je do nedavno predvodio Saša Janković.

- Sergejev message box je da neće u SZS jer neće da ima ništa sa onima koji su bili na vlasti, ali mu zato svaka druga rečenica počinje sa "rekao mi Đilas", "pitao sam Đilasa". Jučerašnjim nastupom je definitivno opovrgao sopstvenu tvrdnju da politikom može da se bavi bilo ko - navela je ona.

Pored toga, ona je konstatovala:

- Sergejevo gostovanje sinoć u Presingu još jednom pokazalo da za bavljenje politikom nije dovoljno da si "novi" i da imaš ambiciju. Ako ni posle ovog nastupa nije jasno zašto su potrebni političari, bolje ni ne zaslužujemo - zaključila je ona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Ana

30.01.2019 17:41

Sergej je Djilasova marioneta.

sanja

30.01.2019 17:43

Nema od tog saveza nista.

Lola

30.01.2019 17:51

Niko nije imresioniran! Sergej potrcko Djilasov!

Nikola

30.01.2019 17:52

Kako god ali od Marine dobio pravu lekciju. Sada neka se zamisli pa vidi šta će. Suština je recena, verovatno će Trifke u svom stilu oplesti i nju ... nastavak sledi ...