ĐILAS I JEREMIĆ SA NAJVEĆIM SRBOMRSCIMA: Idu u Brisel da pljuju po Srbiji

Autor: Republika

Vesti

28.01.2019

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lideri Saveza za Srbiju Dragan Đilas i Vuk Jeremić ne propuštaju priliku da oblate Srbiju i aktuelnu vlast, a to će učiniti i 6. februara na tribini u Briselu, na kojoj će pored njih govoriti i osvedočeni protivnici Srbije Evropskom parlamentu, Ivo Vajgl i Jasenko Selimović.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Dragan Đilas i Vuk Jeremić

Više je nego jasno o čemu će Đilas i Jeremić diskutovati na tribini u Briselu, ako se uzme u obzir da će im društvo praviti Ivo Vajgl, predstavnik Slovenije u parlamentu EU, poznat kao najžešći kritičar Srbije u procesu evrointegracija, čovek koji ne propušta priliku da uloži prigovor na svaki izveštaj o napretku Srbije u procesu pristupanja Evropskoj uniji.

Još je gori podatak da je jedan od organizatora tribine i Jasenko Selimović, švedski poslanik u parlamentu EU, poreklom iz BiH, koji je u parlamentu Švedske organizovao skup bivšem generalu Armije BiH Jovanu Divjaku, osumnjičenom za ratni zločin nad vojnicima JNA u Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu.

Foto: Printskrin

Dakle, nakon što je organizovao skup za generala Divjaka, Selimović je odlučio da ugosti Đilasa i Jeremića, a oni su to oberučke prihvatili.


Ni lider Dveri Boško Obradović nije imao ništa protiv Đilasovog i Jeremićevog učešća na tribini koju organizuje Selimović, čovek koji slavi ubicu srpske omladine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
star

28.01.2019 16:05

Đilas i Jeremić se sastaju u Briselu sa najvećim srbomrscima u svetu, ajde što nas slovenac Vajgl stalno kritikuje, ali biti u društvu bosanca Selimovića koji je veličao zločin Divjaka nad mladim vojnicima JNA, je stvarno za posmatranje.

Kata

28.01.2019 16:07

Njima Srbija i narod nije vazan.Vazno je samo da se dokopaju fotelja i nastave tamo gde su stali, da uspesno dovedu Srbiju do dna i pokradu sve sto mogu.

Laza

28.01.2019 16:18

Ne pluj u bunar iz kojega pijes vodu

perica10

28.01.2019 16:22

Opozicija nastavlja da napada svoju zemlju.