Jovanov: Jeremić opet pljuje svoju državu i iznosi ogavne laži

Autor: mediji, Republika

Vesti

24.01.2019

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Vuk Jeremić je nastavio sa praksom pljuvanja sopstvene države uvek i na svakom mestu. Iako svi znaju da mu je Srbija rezervna država koje se seti samo kada mu sve druge opcije propadnu, Jeremić iznova i iznova iznenađuje građane ove zemlje svojim bezobrazlukom, ogavnim i beskrupuloznim lažima", ocenio je potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov.

RepublikaFoto: Tanjug
Milenko Jovanov

- Posebno je tragikomično kada o korupciji u Srbiji govori onaj koji je od Srbije najviše uzeo, oteo i opljačkao, trpajući narodne pare u sopstvene džepove, odnosno jedna od najkorumpiranijih bitangi koja je, uz Dragana Đilasa, potekla iz žutog kartela, i koja, uz Đilasa, predstavlja sliku i priliku žute kleptokratije - naveo je Jovanov.

Prema njegovim rečima, jedina razlika u odnosu na Đilasa je u tome što je Jeremić svoje koruptivne poslove raširio po celom svetu, pa se uortačio sa međunarodnim bitangama i probisvetima koji danas, poput Patrika Hoa, čame po belosvetskim zatvorima.

- Pitanje je, samo, kada Jeremić očekuje da im se pridruži, ali ne kao posetilac, nego kao cimer u ćeliji - zaključio je Jovanov.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (55)

Loading
Vasa

24.01.2019 19:35

Ma ko jos njemu veruje lazovcina propala.

caca

24.01.2019 19:41

Malo smo zapostavili Jeremica,pa je covek resio da opet bude u centru paznje!!!!Bruka se pljuvanjem rodjene drzave!!!

Nemanja

24.01.2019 19:41

Jeremić pogotovo sada priča sve najgore o Srbiji kada ne može pomalo da kraducka.

geox

24.01.2019 19:45

Pljuvanje po Srbiji,da to Jeremicu nije izvor prihoda?