Simanić: Trifunović bi se tako obraćao svim ženama kada bi došao na vlast?

Autor: Republika

Vesti

23.01.2019

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom novog strašnog napada kandidata Dragana Đilasa za predsednika stranke PSG, Sergeja Trifunovića na žene oglasila se i Branislava Simanić, direktorka Sektora preduzetništva Privredne komore Srbije i članica Saveta za rodnu ravnopravnost grada Beograda.

RepublikaFoto: youtube.com/TVKopernikus
Branislava Simanić

Ona je osudila napad na žene u Srbiji, novinarku Srpskog telegrafa Ivanu Žigić i direktorku Studija B Ivanu Vučićević koje je Sergej Trifunović nazvao kurv*ma i fuks*ma.

- Najoštrije osuđujem skandalozno ponašanje Sergeja Trifunovića koji na primitivan način vređa žene i naziva ih ku*vama. Danas je otišao i korak dalje u omalovažavanju i izvinio se ku*vama što ih je uporedio sa novinarkama Srpskog telegrafa! Da li to znači da bi se Sergej Trifunović, kada bi došao na vlast, tako obraćao svim ženama koje različito misle od njega? Da li je to model novog društvenog uređenja za koji se zalažu on i njegovi sledbenici?

Nažalost, svedoci smo sve češćih poziva na linč, vređanja zena i poređenja predsedsednika Republike Srbije, gospodina Aleksandra Vučića sa Hitlerom.

Srbija nije zemlja koja ce tolerisati nasilje. Srbija ima nultu toleranciju prema nasilju.

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Sergej Trifunović

Kao žena, kao majka, ćerka i supruga, zgrožena sam ovakvim uvredama na račun žena i promovisanjem nasilja nad ženama. Zato pozivam sve aktere društva da izdaju i javno najoštrije osude ovakvo skandalozno ponašanje Sergeja Trifunovića.

Sigurna sam da građani Srbije neće dozvoliti da ljudi koji su uništili svoju zemlju, ponovo odlučuju o njihovom životu. Pobediće normalna i pristojna Srbija - rekla je Branislava Simanić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
Tatjana

23.01.2019 09:20

Narod to neće dozvoliti. Sregeju bi trebalo zabraniti čak i pojavljivanje u medijima jer daje loš primer.

Sanja

23.01.2019 09:22

Sreca nasa pa taj nikada nece biti na vlasti.

rada

23.01.2019 09:28

Ne daj Boze da Trifunovic dodje na vlast.

Cane

23.01.2019 09:40

Trifunović ne bi smeo sebi da dozvoli ovakvo ponašanje, ovo je prevršilo svaku meru.