(VIDEO) KO JE OVDE LUD: Đilas psovao studentima majku pe*ersku, pa posle toga bančio u kafani!

Autor:

Vesti

22.01.2019

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrhunska dvoličnost odavno nije iznenađenje kada je reč o Draganu Đilasu, čoveku koji pokušava da se predstavi kao tobožnji demokrata, ali kome to ne prolazi za rukom zahvaljujući modernim tehnologijama koje pomažu da bude ovekovečen u pravom svetlu - kao bahati tajkun koji, osim o svom interesu, ne misli ni na šta drugo. A šta reći o poslednjem dokazu licemerja lidera Saveza za Srbiju - snimku na kojem se vidi kako u veče kada je verbalno napao studente i psovao im majku pe*ersku, posle incidenta banči u kafani i peva sa Borkom Stefanovićem?!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Đilas

Naime, u toku poslednje šetnje u Beogradu, minule subote, Đilas je agresivno nastupio prema grupi studenata koja je nosila transparent "Javni izvršitelji - privatna pljačka", tražeći od obezbeđenja da on bude uklonjen.

Na kraju "dijaloga", tajkun je kočijaški odbrusio jednom od protestanata:

- Pi*ka li ti materina bre! Je*em li ti mater pe*ersku - urlao je Đilas i počeo da se udaljava od grupe studenata.

Dan kasnije je lider SZS priznao da je bio impulsivan, ali se vadio na decu koju je vodio na proteste...

Međutim, ono što do sada nismo znali, bilo je kako je zabrinuti otac priveo to subotnje veče kraju. Upravo o tome svedoči snimak iz jedne prestoničke kafane, u kojoj je Đilas bančio i to, ni manje ni više, nego sa Borkom Stefanovićem, liderom Levice Srbije?!

Dakle, nedugo pošto je napao studente, levičare, one koji su podržali Stefanovića, tajkun je sa istim tim Stefanovićem seo da pije i peva levičarske pesme! Da li je on time hteo da "pegla" svoj bahati, nedemokratski i kočijaški potez, šlihtajući se Borku u opuštenoj atmosferi? 

Bilo kako bilo, od Đilasa ništa novo, osim potvrde njegove nedoslednosti i licemerja...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading