ĐURIĆ: Odluka o izborima kada se vidi šta se događa sa Kosovom!

Autor: Tanjug

Vesti

22.01.2019

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Marko Ðurić ocenio je danas da bi održavanje izbora bilo dobro za sve, ali da će vrh stranke, pre donošenja odluke, sačekati da vidi šta će se dešavati sa Kosovom i Metohijom.

RepublikaFoto: Tanjug
Marko Đurić

Ðurić je naveo da je lično bliži ideji o održavanju izbora, jer vidi da političko delovanje opozicije, kako kaže, ulazi u novu fazu ludila. 

- Po prirodi stvari sam protiv svega onoga za šta su oni, ako su oni protiv izbora, ja sam za. Čekao bih još koji dan, pošto smo mi odgovorni da se vidi šta će se sa KiM dešavati - rekao je Ðurić za TV Prva, upitan da prokomentariše mogućnost raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora.

Ðurić je podsetio da će konačan stav o izborima doneti predsednik, predsedništvo i GO stranke čiji je funkcioner.

On je rekao da je za izbore kada vidi šta danas radi Savez za Srbiju i njihov program koji obeležava nasilje. 

Ðurić je ocenio da je sve što oni govore "sa one strane razuma".

To što je glumac Sergej Trifunović juče na tviteru poredio predsednika Srbije sa Adolfom Hitelrom, sramna je, bestijalna uvreda za sve građane Srbije, ocenio je Ðurić.

- Mislim, nismo mi na Novom Zelandu već u zemlji u kojoj je svaka porodica zbog nacizma zavijena u crno. Da se neko tako sumanuto zavitlava...ne znam da li je reč o opijatima ili se svi oni drogiraju, ništa ne može da opravda takvo ponašanje - rekao je Ðurić i dodao da je program tih ljudi zasnovan na tome da li da se RTS gađa jajima ili toalet papirom.

To im je sva politika i glavna tačka im je da budu protiv izbora, kazao je funkcioner SNS.

- Mogu da vam garantujem, nećemo dozvoliti nikome da nasiljem zgazi volju većine. Bavićemo se razvojem zemlje - rekao je Ðurić i upitao da li je možda u njihovo vreme bila manja zaposlenost, da li je privreda bila u boljem stanju, da li smo imali više investicija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
star

22.01.2019 10:10

Naravno da treba prvo rešiti veliki problem za Srbiju kao što je Kosovo, a za bilo koje izbore ima vremena, jedino baš ako opozicija zahteva izbore, dobiće ih odmah.

Milan

22.01.2019 10:13

Ono nam je u ovom trenutku prioritet.

vozac

22.01.2019 10:15

Izbori nisu prioritet u ovom trenutku ,ali u svakom slucaju valja razmisliti i o njima.

dada

22.01.2019 10:17

Na izborima ce se dokazati da narod i dalje veruje SNS-u.