Biljana Popović-Ivković: Đilas je nasilnik i egoista!

Autor: blic.rs

Vesti

21.01.2019

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Popović Ivković, državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova i članica predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) optužila je lidere Saveza sa Srbiju da su glavni promoteri nasilja u Srbiji.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Biljana Popović Ivković

- U našem društvu je na snazi promocija i raspirivanje nasilja, a glavni promoteri su lideri Sabeza za Srbiju Dragan Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić, Veselinović, i novopečeni političar Sergej Trifunović - rekla je Popović-Ivković.

Ona je dodala i da "SNS ima nultu toleranciju prema nasilju u našem društvu". Dodala je da smatra da se nasilje u našem društvu minimizira, kao i da "nasilje rađa novo nasilje".

Popović Ivković je podsetila da je Zakon o sprečavanju nasilja u porodici donet po hitnom postupku.

- Danas na snazi imamo zakon koj služi da se borimo protiv nasilnika. Osuđujemo svaki akt nasilja, bilo verbalni i fizički. Pozivamo sve da osude nasilje i da ne ćute na njega - rekla je ona u obraćanju novinarim i dodala da je "nažalost, u našem društvu na snazi promocija i raspitrivanje nasilja", te da su meta uglavnom nejaki: žene i deca.

Ona je podsetila na snimak koji je osvanuo u medijima, na kome se vidi kako "Dragan Đilas psuje majku i vređa mladiće koji su mu zamerili da je lopov".

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Đilas

- Želja da se obračuna šakama i fizičkom snagom dokazuje da je Đilas nasilnik i egoista i to mora da se osudi - kazala je članica SNS-a bivši gradonačelnik prišao pomenutim mladićima, a ne oni njemu.

- Šta je iznerviralo Dragan Đilasa? To što su mu rekli da je prihodovao 500 miliona evra dok je bio gradonačelnik? Dakle, istina je njega povredila? Da se obračuna fizičkom snagom, psuje i vređa, to je njegova jedina politika.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Gospodja Ministarka

21.01.2019 13:06

Djilasa najvise ume da iznervira istina.

sara

21.01.2019 13:07

Djiki je naviko nasiljem i ruznim ponasanjem da se istakne.

Coka

21.01.2019 13:09

Uvek see treba boriti protiv nasilja,pogotovu nad zenama I decided.

Marija

21.01.2019 13:10

Djilas je to vise puta dokazao da je obican nasilnik.