(VIDEO) ĐILAS STUDENTIMA: Je*em li vam majku pe*ersku

Autor: Informer, Republika

Vesti

20.01.2019

18:15 >> 20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Saveza za Srbiju, tajkun Dragan Đilas, na jučerašnjem protestu pokazao je svoje pravo lice i svoju agresivnu stranu pošto je verbalno napao grupu studenata vređajući im majku pedersku.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Đilas

U toku šetnje, jedna grupa studenata nosila je transparent "Javni izvršitelji - privatna pljačka", a kada je to spazio Đilas priključio im se, ali ne da šeta sa njima već kako bi naredio obezbeđenju da ukloni transparent.

Ali to ništa ne treba da nas čudi, pošto je tajkun Đilas bio jedan od lidera Demokratske stranke koja je 2011. godine privatne izvršitelje ovlastila da ljude izbacuju iz njihovih domova.

Međutim, sukobima sa ovom grupom nije bio kraj.

Po završetku protesta, lider Saveza za Srbiju ponovo se pojavio u blizini ovih studenata i krenuo verbalno da ih provocira.

 

 

- Imate 20 godina, jel vam znaju roditelji gde ste? - dobacio im je Đilas.

Kada je krenulo skandiranje protiv njegovog režima i protiv stvari koje je on radio dok je bio u vlasti, Đilas je počeo da pokazuje svoje pravo lice.

Đilas priznao da je bio impulsivan

Posle videa koji je osvanuo na društvenim mrežama, a na kome se vidi da Đilas nasred ulice psuje grupu studenata, on se sam oglasio na društvenim mrežama i priznao da je bio impulsivan, kao i da je u trenutku verbalnog obračuna bio sa decom od 6 i 7 godina. 

 

Na kritike da je njegova stranka opljačkala njihove roditelje, lider Saveza za Srbiju počeo je da vređa i da uzvikuje da treba da idu da se leče, a onda je krenuo još žešće.

- Pi*ka li ti materina bre. Je*em li ti mater pedersku - urlao je tajkun Đilas i počeo da se udaljava od grupe studenata.

Ovo je pravo lice organizatora protesta. Ne preza ni od čega, pa ni da napadne omladinu koja je iznela istinu, ali je izgleda njega to zabolelo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (54)

Loading
ivana

20.01.2019 18:47

SZS nudi nekulturu, nevaspitanje, ponizavanje najsocnije psovanje, jel nam takva Srbija treba ljudi?!

vanja

20.01.2019 18:48

Pokazao pravo lice

Ronaldinjo

20.01.2019 18:51

Ovo je živa sramota više šta rade i kako se ponašaju. Tajkuni su našu državu uništili.

Danica

20.01.2019 18:52

Ovi momci i njihovi roditelji Ridjane te sigurno podrzavaju, prostacino neartikulisana.