Đilasovci ratuju sa Banetom Trifunovićem: Daj nam tvoj kamion da sa njega govorimo

Autor: Informer, Republika

Vesti

19.01.2019

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raspad takozvanih "građanskih protesta", za koje je već nesumnjivo utvrđeno da su čisto politički, doživljava kolaps iz subote u subotu, a zbog toga su sada lideri Đilasovog, Jeremićevog i Boškovog SzS našli "krivca" i brutalno napali vođu protesta, glumca Branislava Trifunovića! I to samo zato što je rekao da opozicija ni o čemu drugom ne priča osim o Vučiću i da bi zato bili izviždani!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Bane Trifunović

Savez za Srbiju je preko Jeremićevog potrčka Vladimira Gajiča jutros poručio Branislavu Trifunoviću: Hoćemo na kamion da govore naši lideri, nemoj više da nam pričaš da bi nas neko izviždao!

- Evo fer predlog...jel može neko iz opozicije da predstavi program sa "tvog" kamiona? Za početak?! Da odmah proverimo i oko zviždanja! - napisao je Gajić.

 

A sličnu poruku poslao je Trifunoviću i funkcioner Demokratske stranke Balša Božović:

- Posle uništavanja Saše Jankovića ekipa nastavlja sa nipodaštavanjem opozicije. Gde da bilo ko čuje opoziciju bilo gde majstore? - upitao je žuti Balša koji očigledno misli da je i njemu mesto na kamionu.

 

Građanska okupljanja u Beogradu, koje organizuje glumac Branislav Trifunović očigledno najviše smetaju liderima Saveza Za Srbiju, jer žele da budu glavne zvezde i smetaju im stalne kritike da bi bili izviždani ako pokušaju da govore na njima. 

Tako se oglasio i član Glavnog odbora Demokratske stranke iz Leskovca Ivan Krstić Krcko, koji je takođe zakukao na tviteru:

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Tijana

19.01.2019 12:48

Da li to brat udara na bratya ili je nesto mnogo gore u pitanju?

Gospodja Ministarka

19.01.2019 12:49

E ova opozicija sa kamionom je gora od Ko to tamo peva.

borko

19.01.2019 12:55

Zar i za ovo javno moraju da se svadjaju. Nisu normalni.

Boza

19.01.2019 13:07

Njima je gkavna tema vucic. Smeta im sto vucic dobro radi svoj posao