Verovati vojvodi na reč? Šešelj se susreo sa Putinom: Pričali smo u Hramu 10 minuta

Autor:

Vesti

18.01.2019

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj na svom Tviter nalogu pohvalio se susretom i razgovorom sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Vojislav Šešelj

Kako Šešelj tvrdi, susret se dogodio u kripti Hrama Svetog Save. Materijalnih dokaza da se razgovor i dogodio za sada nema.

- Van svakog protokola, u kripti Hrama Svetog Save, po prvi put sam uspeo da se sretnem s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Kad sam iznenada banuo pred iznenađenu predsedničku svitu, Putin me je odmah prepoznao, srdačno se nasmejao i pružio ruku. 10 minuta smo stojeći razgovarali - napisao je Šešelj na Tviteru.

U ove Šešeljeve reči ne bi imali razloga da sumnjamo da je lider radikala priložio i neku fotografiju ili snimak, što od povratka iz Haškog tribunala prilično često radi. Ovako ipak imamo razloga da ne verujemo da je do susreta i došlo.

Predsednik Rusije Vladimir Putin je pred Hram Svetrog Save stigao u 19 sati. U obilasku Hrama i kratkom obraćanju okupljenim građanima se zadržao oko 30 minuta.

Gotovo svaki minut, osim silaska u kriptu (što nije trajalo više od par minuta), bio je pokriven tv kamerama i uživo prenošen. Nijednog momenta nismo videli Šešelja u prenosu, a kamoli da Putina nije bilo 10 minuta jer je tobože razgovarao sa predsednikom SRS.

Naime, brojni tviteraši su izrugli podsmehu ovaj tvit lidera radikala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nebojša

18.01.2019 11:46

Bolesno nema šta. Da ga je Vučić možda pustio u kriptu teoretski je moguće ili pak da je to uradio patrijarh i naravno sve to je morala da odobri BIA, moguće je. Ali da je razgovarao s Putinom i to 10 minuta teoretski je nemoguće.