Pred dolazak Putina i Vučića policija morala da reaguje: Evo kakva drama se odigrala ispred Hrama Svetog Save

Autor: Tanjug

Vesti

17.01.2019

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred dolazak predsednika Srbije i Rusije u Hram Svetog Save došlo je do incidenta pored hrama. Naime, automobil sa albanskim tablicama bio je nepropsino parkiran u nedozvoljenoj zoni pored hrama, zbog čega je policija hitno reagovala i sklonila automobil.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Foto: Ilustracija

Večeras se očekuje poseta Vučića i Putina hramu.

Kolona građana, kojima se na putu od Terazija do Slavije pridružuju građani koji stižu iz drugih pravaca, i dalje pristiže na plato isped Hrama "Svetog Save" na Vračaru, gde se kasnije večeras očekuje poseta predsednika Rusije i Srbije.

Oni su prethodno sa Terazija krenuli u šetnju podrške predsednicima Rusije i Srbije Vladimiru Putinu i Aleksandru Vučiću Ulicom kralja Milana, a predviđeno je da kod Hrama Svetog Save pozdrave dva predsednika.

 

 

Na čelu kolone građani nose transparente na kojima piše: Spasiba president i Za slobodnu i pristojnu Srbiju. Okupljeni govore:Spasiba (hvala), a u koloni je i kamion u kome je trubački okrestar Dejana Petrovića.

Takođe, oni nose zastave Srbije, zastave sa likom Aleksandra Vučiha na kojima piše "Vučić Srbija", zatim zastave sa obeležjima SNS na kojima piše "Vučiću Srbine", transparent na kome su fotografije srpskog i ruskog lidera, a može se videti i transparent na kome piše: "Jedan od 300 miliona".

Na nekim transparentima stoji i napis Kosovska Mitrovica i Gračanica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kristina

17.01.2019 18:50

Policija je kao i uvek lepo resila problem.