JOVANOV ŠUTANOVCU: Ne znam da li gledaš u pasulj, pa ti se javlja budućnost?!

Autor: alo.rs

Vesti

17.08.2017

07:30 >> 07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik DS-a Dragan Šutanovac kazao je juče da bi moglo da se desi da zajedno sa beogradskim izborima bude održan i referendum o izmeni Ustava Srbije. Potpredsednik SNS-a Milenko Jovanov kazao je da za razliku od Šutanovca on ne ume da gleda u pasulj.

Foto: Tanjug
Dragan Šutanovac proriče budućnost

Šutanovac je rekao da će do ulaska Srbije u EU Ustav sigurno biti menjan bar dva puta, a možda i više, dok ne bude potpuno prilagođen EU.

Potpredsednik naprednjaka Milenko Jovanov je komentarišući Šutanovčevu izjavu istakao za "Alo!" da ne ume da predviđa budućnost.

- Ne znam da li je Šutanovac gledao u pasulj, kristalnu kuglu, ili u plećku, pa mu se javilo šta će biti u budućnosti.

Za razliku od njega, ne umem da predviđam budućnost, pa ne mogu ni da odgovaram na pitanja tipa šta bi bilo kad bi bilo - rekao je Jovanov.

Lider SDPS-a i ministar Rasim Ljajić ističe za naš list da je pitanje Ustava isuviše važno državno pitanje.

- Prvo bi trebalo da se postigne dogovor unutar vladajuće koalicije, a da se onda pokrene inicijativa za postizanje šireg društvenog konsenzusa.

Pitanje Ustava je suviše važno državno pitanje i zato treba težiti što većoj saglasnosti. Međutim, mi za sada nismo o tome razgovarali i zaista ne znam da će biti održan referendum kad i beogradski izbori - kazao je za "Alo!" Ljajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading