(FOTO) Milija "Ktitor" sa sinom Olivera Ivanovića na godišnjicu atentata: Najteže mi je kada mali Bogdan ćuti

Autor:

Vesti

16.01.2019

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biznismen Milija Milosavljević Ktitor posetio je danas grob Olivera Ivanovića u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u društvu Oliverovog sina Bogdana kako bi zajedno zapalili sveće povodom godišnjice Ivanovićeve smrti.

Foto: Srpski telegraf
Milija Milosavljević s malim Bogdanom

Za Srpski telegraf Milosavljević kaže da je sa malim Bogdanom danas pravi drugar i da je njegovo ćutanje najglasnija reč koju je čuo ikada u svom životu.

- Bogdan najteže reči izgovara onda kada ćuti. Mene njegovo ćutanje više boli i plaši nego pričanje svih u Srbiji. On sa mnom priča kao sa drugarom i mnogo toga privatno o njemu znam, ali to ne bih iznosio javno kako ga ni na koji način ne bih ugrozio ili povredio. Svega je on vrlo svestan i siguran sam da će jednog dana tražiti istinu u vezi sa ubistvom oca - priča Milija "Ktitor".

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Tekst potpisa

On je, kako ističe, sa Ivanovićem bio drug iz detinjstva, kućni su prijatelji bili sve do Oliverove smrti i Bogdan ga poznaje od rođenja.

Foto: Srpski telegraf

- Retko ko je mogao da kaže jednu ružnu reč o Oliveru. Nema boljeg dokaza za to što ovaj muk za njim i njegovom tragedijom još uvek traje. Žalili su ga svi ljudi širom Srbije i Kosmeta čim je ubijen, a i danas ga žale s istim osećajem ogromne tuge. On je bio odlika zdravog razuma, demokratije, prijateljstva i bratoljublja na Kosovu - kaže Milosavljević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading