Dačić hteo da bije Kučija, Vučić skočio da mu pomogne

Autor:

Vesti

16.01.2019

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je tokom jednog sastanka Beograda i Prištine u Briselu zamalo došlo do tuče između njega i tadašnjeg kosovskog ministra pravde Hajredina Kučija.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Ivica Dačić

Dačić je to rekao povodom izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je nekadašnji kosovski ministar pravde prilikom jednog susreta beogradske i prištinske delegacije skočio na Dačića i da je on morao da mu priskoči u pomoć.

Kako je Dačić rekao za medije, ta situacija se dogodila pre nekoliko godina, kada je on bio premijer i kada su u delegaciji bili i on i Vučić.

Kako je naveo, najekstremniji su bili ministar pravde Hajredin Kuči i Edita Tahiri.

- Ja sam se iznervirao, svašta sam im rekao - ko su oni da stalno napadaju Srbiju da smo izvršili genocid, ništa oni ne prihvataju. Kad je Kuci rekao da smo mi Srbi ubice, umalo nije došlo do fizičkog obračuna - kazao je Dačić.

- Skočili smo preko stola Kuči i ja da se maltene fizički obračunamo. Onda je Vučić skočio, pale su teške reči, da bi smo ih na kraju ućutkali. Čak ih je sve Ketrin Ešton izbacila sa sastanka - ispričao je Dačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Bojana

16.01.2019 09:42

Steta je sto se nisu potukli jer znamo da bi Dacic sigurno odbranio cast nase zemlje. Ali mi smo ipak civilizovan narod.

Sanja

16.01.2019 09:47

Brat je uvek tu za brata!

milan

16.01.2019 09:52

Ništa se ne rešava na silu,tako da strasti treba da se smire.

Mihajlovicka

16.01.2019 09:53

Bitno je da se na kraju sve dobro zavrsilo.