Veselinović najuren iz SZS: Vređao udovicu Olivera Ivanovića i premijerku, pa dobio šut kartu

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

14.01.2019

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Veselinović, jedan od viđa opozicionog Saveza za Srbiju, napustio je redove pokreta, o čemu je obavestio javnost preko Tvitera.

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Željko Veselinović

- Povlačim se iz predsedništva Saveza za Srbiju svestan da neke od mojih impulsivnih izjava mogu da nanesu štetu i da ih vlast zloupotrebljava. Nastavicu borbu protiv režima kroz sindikat čiji sam predsednik sa jos vecim žarom i energijom. Sloga naravno ostaje deo SzS kao osnivač - napisao je Veselinović.

Veselinović je dobro poznat javnosti po skandaloznm izjavama koje je uputio ženama, a poslednji u nizu skandala dogodio se juče.

On je, naime, brutalno izvređao suprugu pokojnog Olivera Ivanovića, Milenu Ivanović, koju je nazvao "Đavolom".

Kako je jule objavio na svom Tviter profilu, "Oliveru pored ovakve žene neprijatelj nije bio potreban", dodajući da je, kako je naveo, "žena đavo" ona koja nakon ubistva muža "đuska po beogradskim klubovima" i "ne dođe na godišnji parastos".

Prethodno je takođa na svirep način uvredio premijerku Srbije Anu Brnabić, a koliko je preterao u svojim namerama da se dodvori nadređenima govori i činjenica da su ga osudili i pojedinci koji podržavaju Savez za Srbiju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
Nevena

14.01.2019 19:01

Jesu li ga ovo navukli na tanak led njegovi drugari iz saveza?

Boki

14.01.2019 19:02

Vuk dlaku menja, ali čud nikada.

Janko

14.01.2019 19:06

On ne sme da bude deo javnog života Srbije, osoba kao što je on je opasna za okolinu i našu decu. On ne sme da ostane ni na čelu sindikata radnika, koga ona zastupa takav kakav je?!

star

14.01.2019 19:07

Veselinović svojim sadističkim izjavama ne zaslužuje da bude član ni ove naše trule opozicije, koja ga je izbacila iz predsedništva Saveza za pljačku i silovanje Srbije.