Brat Olivera Ivanovića: U interesu i Beograda i Prištine da se ubistvo rasvetli

Autor: Tanjug

Vesti

14.01.2019

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat ubijenog lidera kosovske Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, Miroslav Ivanović, izjavio je danas da nema pouzdanih informacija o uključenosti Milana Radoičića u to ubistvo ili njegovu pripremu.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Miroslav Ivanović

Miroslav Ivanović je, gostujući u emisiji Pravi ugao na RTV, takođe rekao da i Priština i Beograd imaju interes da se to ubistvo rasvetli.

On je naveo da nema pouzdanih informacija da je Milan Radoičić umešan, ali da "bi slagao kada bi rekao da taj čovek nije predmet njegovog interesovanja", imajući u vidu da je on neko ko je mnogo pominjan u tom kontekstu, za njega se vezuju mnoge priče, nejasnoće, mnogo podataka, informacija...

 

 

Ivanović je rekao da informacije o ubistvu saznaje kao bilo koji drugi čitalac ili gledalac televizije, da mu je uskraćeno mnogo toga što bi bilo najnormalnije da zna.

- Jesam sudija i ako bih izgovorio da neko treba da me informiše, udario bih na samog sebe, ali, tražim nagoveštaj. Ne tražim detalje, ali tražim uverenje da je neko posvećen tom cijlu. Ali, ja to ne vidim - rekao je Miroslav Ivanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading