RUŽIĆ OSUDIO NAPADE OPOZICIJE: Oni bi preko Oliverove smrti do političkih poena!

Autor: Tanjug

Vesti

14.01.2019

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar državne uprave i lokalne samouprave i potpredsednik SPS Branko Ružić osudio je tvit jednog od lidera Saveza za Srbiju Željka Veselinovića u kome je on vređao Milenu Ivanović, udovicu Olivera Ivanovića.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Branko Ružić

- Za koje se civilizacijske vrednosti zalaže Savez sa Srbiju? Koji sistem vrednosti baštinite i zastupate? - rekao je Ružić i dodao da napadaju bestijalno sve žene - Milenu Ivanović, Anu Brnabić, ne vodeći računa o elementarnoj kulturi, kućnom vaspitanju, koji očigledno nemaju, moralu i ljudskim pravima koji su za njih nepoznanica.

- Zloupotrebljavate jednu ljudsku, porodičnu tragediju i na tome želite da dobijete političke poene!? Kod koga? Kod pravdoljubivih, iskrenih, čestitih, vaspitanih i skromnih građanki i građana Srbije podršku takvim ponašanjem nećete nikada dobiti, a vaše sitnosopstveničke, sebične namere svaki prosečan građanin kristalno jasno prepoznaje - naveo je on u pisanoj izjavi.

Ružić podvlači i da oni koji za sramotu ne znaju ne bi trebalo da se bave javnim poslom, jer mogu samo naneti štetu i izazvati devijantna ponašanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading