Vuče, ne blamiraj se više: Brnabićeva žestoko spustila Jeremiću

Autor: Tanjug

Vesti

13.01.2019

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik NS Vuk Jeremić upitao je premijerku Anu Brnabić da li je tačna informacija, koja kruži u diplomatskim krugovima, da je obavestila predsednika Aleksandra Vučića da namerava da se povuče sa mesta premijerke, a Brnabić ga je upitala da li su to isti izvori iz kojih je čuo da Merkel neće da primi Vučića.

RepublikaFoto: Tanjug/S. MILJEVIĆ
Ana Brnabić

Jeremić je premijerku upitao putem Tvitera da li je tačna ta informacija i dodao: Ako je to istina, šta je razlog za tu Vašu odluku? Ako nije, oprostite na uznemiravanju".
 

 

Brnabić mu je ironično odgovorila:

- Isti izvori koji su javili da Merkel neće da se vidi sa @avucic, da ga Putin ne uvažava, da ce izbori 4.11.2018? Pošto su se do sada pokazali kao pouzdani - napisala je Brnabić.


Premijerka je odala da planira da se koliko god bude trebalo, zajedno sa AV,"bori protiv talibanske politicke opcije @SavezZaSRB".

Jeremić je uzvratio Tvitom u kome kaže da nema mesta "uličarskoj nreakciji" premijerke.

- Ljubazno sam Vam postavio pitanje, @anabrnabic - jasno ostavljajuci mogućnost da informacija nije tačna - stvarno nema potrebe da se ulicarski reaguje... A stvarno niste razgovarali sa @avucic o povlačenju? - napisao je Jeremić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
psihijatar

14.01.2019 00:30

A ko je ova???? Nikad čuo