POTVRDIO: Ima neka tajna veza, Sergej pita samo Đilasa

Autor:

Vesti

14.01.2019

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sad se definitivno zna ko s kim šuruje. Glumac Sergej Trifunović, koji u subotu nije prisustvovao protestu u centru Beograda (zbog bolesti, kako se opravdao), razotkrio se da je u stvari Đilasov čovek, pokušavajući da napravi štos na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Sergej Trifunović

On je tako na Tviter okačio svoju prepisku sa bivšim gradonačelnikom u kojoj Đilasa pita kako je bilo na protestu (navodno građanskom, a ne opozicionom), iako formalno ulične šetnje predvodi njegov rođeni brat Branislav, takođe glumac.

- Kako je bilo danas? - pitao je Trifunović u poruci, na šta mu je Đilas poručio: "Čim tebe nema, sjajno".

Glumac je nastavio u sličnom maniru:

- Jao, bre, čim dođem na čelo države, ideš na doživotnu s Vučićem. Pun mi vas je obojice.

Foto: S.T./Đorđe Kojadinović

 

Foto: S.T./Đorđe Kojadinović

Hrvati više ne broje šetače, gejevi odustali od dolaska

Sve do ove subote hrvatski mediji utrkivali su se ko će više šetača da prebroji na ulicama Beograda, pa je tako Jutarnji list u jednom izveštaju licitirao sa čak 50.000 učesnika protesta protiv Vučića. Ipak, u izveštajima sa poslednjeg okupljanja simptomatično je izostalo pominjanje bilo koje cifre. Tako je čak i pomenuti Jutarnji list samo konstatovao da su protesti u Beogradu održani i preneo izjave govornika.

S druge strane, od daljeg učešća na ovim skupovima odustali su i pripadnici gej populacije, koji su prethodnih nedelja šetali sa velikim brojem svojih zastava duginih boja. To je prokomentarisao i gej aktivista Predrag Azdejković, koji je na svom Tviter nalogu napisao: "Sve je tu, samo gej zastava više nema!"

Prepiska dvojice opozicionara jasno pokazuje da i te kako sarađuju iako konstantno demantuju takve navode u medijima. Time su na autentičnosti dobile i tvrdnje da Ðilas planira da Sergeja Trifunovića postavi na čelo Pokreta slobodnih građana kako bi udruženje koje je doskora predvodio Saša Janković stavio pod svoju kontrolu.

Foto: Public
Dragan Đilas

Politički analitičar Dragomir Anđelković smatra da sve nedvosmisleno ukazuje na nivo saradnje Trifunovića i Đilasa:

- Iako njih dvojica pokušavaju da to guraju u drugi plan, jasno je da je među njima saradnja gotovo strateška. Verovatno i namera Trifunovića da preuzme Pokret slobodnih građana vodi u sledećoj fazi integraciji sa Đilasovim Savezom za Srbiju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mimi

16.01.2019 19:22

ma bre ko vise uzima trifunovica za ozbiljno covek prica gluposti