"Obradoviću, Đilasu i Jeremiću je stalo samo do fotelja, briga ih za Ivanovića"

Autor: Tanjug

Vesti

13.01.2019

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Skandalozna izjava jednog od vođa Saveza za Srbiju Željka Veselinovića, koji brutalno vređa Milenu Ivanović, predstavlja nastavak Ðilasove, Jeremićeve i Obradovićeve politike nasilja nad ženama", izjavio je danas član Predsedništva SNS i ministar u Vladi Srbije Nebojša Stefanović.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Nebojša Stefanović

- Posle poziva na silovanje Ane Brnabić, danas je njegova meta supruga pokojnog Olivera Ivanovića, koju Veselinović naziva đavolom, satanizuje je u svakom smislu i širenjem ovakve patološke mržnje ugrožava njenu bezbednost - rekao je Stefanović za Tanjug. 

On je istakao da je posebno neverovatno da ovakvu neljudskost, mržnju i nasilje prema supruzi pokojnog Olivera Ivanovića ispoljava samo tri dana pre godišnjice njegovog ubistva. 

- Ovakvo ponašanje demaskira lažnu brigu za Olivera Ivanovića, koju usiljeno propagiraju Ðilas, Jeremić i Obradović. Oni pokazuju da im je u stvari stalo samo do fotelja, a da se u toj borbi neće libiti ni od najvulgarnijih uvreda, mržnje i nasilja - naglasio je Stefanović.

Veselinović je ranije na tviteru objavio da Oliveru "pored ovakve žene" neprijatelj nije bio potreban, dodajući da je, kako je naveo, "žena đavo" ona koja nakon ubistva muža "đuska po beogradskim klubovima" i "ne dođe na godišnji parastos".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (53)

Loading
Ana Marija

13.01.2019 16:53

Obradocivu, Jeremicu i gosn' Djilas, narod ce vam suditi za vasa nedela.

milos

13.01.2019 16:55

Umesto da svi zastitimo Milenu,opozicija je vredja.

Sanja

13.01.2019 16:57

Obradoviću, Đilasu i Jeremiću je do drzavne kase da je ponovo isprazne.

Hranislav

13.01.2019 16:58

Ove iz Saveza za Srbiju samo zanimaju novac, vlast i moć. Sve ovo rade da se na prevaru domognu vlasti.