Jovanov pita opoziciju: Zašto vam smeta borba protiv kriminala, čega se plašite?

Autor: Tanjug

Vesti

13.01.2019

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Očigledno je velika panika zavladala u redovima Ðilasa, Jeremića, Obradovića i ostalih, pa histerično napadaju sistemske mere, koje je objavio Aleksandar Vučić i kojima se država na konkretan način suprotstavlja učiniocima najtežih krivičnih dela", saopštio je danas Milenko Jovanov potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Bez ustezanja: Milenko Jovanov

- Postavlja se pitanje, zašto i na ovoj temi Ðilas, Jeremić i Obradović stoje na suprotnoj strani u odnosu na državu i narod, koji je sa odobravanjem i podrškom reagovao na mere koje će da dovedu do toga da dileri droge, ubice, silovatelji i ostali kriminalni ološ bude sklonjen sa ulica i smešten iza rešetaka - istakao je Jovanov i upitao:

- Šta im tu smeta? Da li ih plaši samo najava da će siledžije koje tuku žene, poput Boška Obradovića, biti oštrije sankcionisane, ili ima još nekih razloga? - upitao je Jovanov i konstatovao:

- Kako li će tek da kukaju, histerišu i zapomažu kada uskoro bude usvojen Zakon o poreklu imovine i kada, najzad, budu morali da objašnjavaju narodu kako su stekli sve ono što danas imaju i kako se to neko obogati i postane multimilioner u evrima, poput Dragana Ðilasa i Vuka Jeremića, dok su državu razarali i pljačkali, fabrike zatvarali, a ljude ostavljali bez posla? - dodaje se u saopštenju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (40)

Loading
Tasa

13.01.2019 16:10

Ocigledno da se opozicija necega plasi.

milan

13.01.2019 16:12

Plaše se toga jer će mnogi iz opozicije da "padnu".

Marija

13.01.2019 16:12

Ove mere se uvode protiv kriminalaca i posteni gradjani ne treba da brinu jedino mogu na njih da se zale kriminalci.

Milena

13.01.2019 16:18

Panice zato sto su oni ti koji prikrivaju okorele kriminalce, zato sto su i sami nasilnici