Neka se spremi Tači: Veseljiju stigao poziv Specijalnog suda za zločine OVK

Autor: sputniknews.com, Republika

Vesti

12.01.2019

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Skupštine Kosova i lider stranke PDK Kadri Veselji, vec´ je dobio poziv Specijalnog suda za zločine OVK. Portal Kossev u svom izdanju na engleskom jaziku, javio je da je ovo za prištinske medije izjavio poslanik Inicijative za Kosovo Miljaim Zeka.

RepublikaFoto: youtube.com/Ermal Mamaqi
Kadri Veselji

- Ne znam da li je Kadri Veselji poziv primio. Međutim, poziv iz Specijalnog suda stigao je u Prištinu - rekao je on, piše Gazeta Blic.

Zeka je dodao da čak ni prvi čovek zemlje, Hašim Tači, neće pobeći od ovog suda.

Čak je rekao da je Tači pronašao advokate koji bi ga branili.

- Sud je ustanovljen isključivo za Hašima Tačija, ne za vas (novinare) i mene. Sa Srbijom može da sklopi 100 sporazuma, ali on neće pobeći od Specijalnog suda - rekao je on.

On je naveo da su Tačija predstavnici Specijalnog suda ispitivali već dva ili tri puta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
mimi

12.01.2019 19:40

e pa gospodo siptari stici cete na red i vi za hag,nista niste naucili od gadafija i sadama i od sirije,mislite da vas ameri vole,e pa zeznuli sta se

mimi

13.01.2019 04:54

siptari misle da ih ameri vole,voleli su oni i sadama i gadafija i siriju i redom ,pa ih posle kacili na gredu,gluperde siptari nista nisu naucili