Monstruozna laž Rade Trajković: Vučić je naredio paljenje američke ambasade

Autor: Republika

Vesti

12.01.2019

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Trajković, samozvana predstavnica Srba sa Kosova, poznata po stanovima na Savskom vencu, izrekla je verovatno najmonstruozniju laž u novijoj političkoj istoriji Srbije, optuživšvi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je komandovao navijačima koji su zapalili američku ambasadu u Beogradu 2008. godine. I to svega nekoliko dana pre nego što će u posetu Beogradu doći Vladimir Putin!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Rada Trajković

Na opozicionom protestu koji se održava u Beogradu Trajkovićeva je bila jedan od govornika, i to je iskoristila za besraman napad na predsednika Srbije.

- Ovde šetamo različitih ideja. Jedni vole Ruse i nesrećni su što (ruski predsednik Vladimir) Putin donosi orden za takvog čoveka. Šetaju i oni koji poštuju Ameriku, ali nesrećni su što je (američki predsednik Donald) Tramp poslao pismo Vučiću, jer znamo da je taj isti Vučić, iz Skupštine Srbije, organizovao navijače da pale američku ambasadu... - doslovce je izgovorila Trajkovićeva, očigledno instruisana od političkih vođa protesta Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića.

Posle ovog ispada sasvim je jasno da opozicija više ne bira sredstva kako bi napala šefa države i dokopala se vlasti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (52)

Loading
Mia

12.01.2019 18:27

Takve gluposti je iznela da to nije normalno. Dosta je bilo više laži u vezi predsednika Vučića, stvarno sramota kako neki ljudi u javnosti pričaju o njemu i iznose najgore laži, a da ih pri tome očigledno nije stid.

Lana

12.01.2019 18:30

Da mi je dva dana njen mozak da se odmorim!

Daliborka

12.01.2019 18:35

Muka mi je od te ne vladine organizacije a pogotovo EU i jos KiM i na kraju Rade Trajkovic.

Petar

12.01.2019 18:40

Za ovakvu izjavu treba da reaguju nadlezni, ovo je vec sve provokacija i izivljavanje nad jednim covekom !