JEŠIĆ PONOVO U AKCIJI NA SAVEZNIKE: Sada su mu na nišanu organizatori protesta!

Autor: alo.rs

Vesti

12.01.2019

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioner Demokratske stranke, Goran Ješić, napao je organizatore protesnih skupova "1 od 5 miliona" zbog pisma koje su uputili predsedniku Aleksandru Vučiću.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Goran Ješić

Naime, organizatori protesta uputili su zahteve predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a u pismu su sebe prikazali kao ljude koji žele da brane Kosovo.

Međutim, to se nije dopalo Ješiću koji nije ni trenutak mirovao.

Funkcioner Demokratske stranke odmah im je odgovorio na društvenoj mreži Tviter, gde je pored teksta napisao podrugljiv komentar.

- Majko mila! Ovo Zavetnici sastavili? - napisao je Ješić.

Ovo nije prvi put da Ješić udara na ljude sa kojima bi trebalo da je u političkom savezu.

Naime, u oktobru prošle godine oštro je napao Borka Stefanovića, nakon što je rekao da je borba protiv Aleksandra Vučića teža od borbe protiv Slobodana Miloševića.

Borko Stefanović

- Šta ti pričaš o borbi protiv Miloševića, kad sam te ja učlanio u Građanski savez tek na kraju 2000. godine kad si čuo da će Svilanović dobiti ministarstvo - napisao je tada revoltiran Ješić.

Nekoliko trenutaka kasnije je osuo drvlje i kamenje i po Bošku Obradoviću, kojeg je nazvao Ljotićevcem.

- Napraviš skup o slobodnim izborima i slobodi javnog prostora i to u parlamentu, a onda izbacuješ nekoga ko hoće da se obrati. To neko novo razumevanje demokratije, a la Dimitrije Ljotić ili... - napisao je Ješić aludirajući na Obradovića i njegov neshvatljiv gest.

RepublikaFoto: Tanjug
LJUBOMORAN: Vuk Jeremić

Na nišanu Ješića našao se nedavno i Vuk Jeremić, kojeg je ismejao zbog ljubomore jer je predsednik Rusije Vladimir Putin odlikovao predsednika Srbije Vučića ordenom. Kako je rekao poslanik DS-a, koji je član Saveza za Srbiju, Jeremić ne može da preboli to što mu Putin ne uzvraća ljubav.

- Ček’, Putin okitio Vučića ordenom, a Jeremić očima ne veruje?!? Najteže su neuzvraćene ljubavi - napisao je Ješić na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
jelena

12.01.2019 13:30

Ko god krsi zakon neka odgovara.

Luka

12.01.2019 13:35

Raskol kod demokrata nije nista ovo

Jorgovanka

12.01.2019 13:45

Ješića više niko ne shvata ozbiljno, sad je potpuno nebitan lik.

ivana

12.01.2019 14:15

Ovome svi smetaju, do juce bili u istoj stranci a danas se gledaju popreko, pa cist interes da se uzmu pare!