Rasim Ljajić: Ako ne bude istrage o navodima Šešelja, idem iz Vlade

Autor: Tanjug

Vesti

11.01.2019

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potrpedsednik Vlade Rasim Ljajić izjavio je da, ukoliko Tužilaštvo ne pokrene istragu o lažnim i teškim optužbama koje je na njegov račun u svojoj knjizi izneo Vojislav Šešelj, više neće sedeti u Vladi.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Rasim Ljajić

- Tako će biti i ako ne bude vanrednih izbora, spreman sam i ranije da se povučem, ali će moja stranka ostati u koaliciji sa SNS i podržavaćemo vladajuću većinu u Narodnoj skupštini - rekao je Ljajić za "Večernje novosti". 

On je povodom novog naslova lidera SRS u kojem ga je nazvao "novopazarskim kraljem heroina" rekao da je to toliko monstruozna optužba da je primoran da brani svoju čast i lični integritet.

- U ponedeljak ću poslati dopis Tužilaštvu u kojem ću tražiti da se pokrenu sve procesne i dokazne radnje i da se jasno utvrdi da li su tačni ti suludi Šešeljevi navodi - rekao je Ljajić, dodavši da će priložiti i tu knjigu.


Ljajić je rekao da je angažovao i advokate koji će razmotriti ima li elemenata i za privatnu tužbu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading