"Od Jeremićeve diplomatije korist imaju samo Albanci"

Autor: Tanjug

Vesti

11.01.2019

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godišnje predsedavanje Vuka Jeremića Generalnom skupštinom Ujedinjenih nacija Srbiju je koštalo 7,5 miliona evra, a od njegove diplomatije korist su imali - isključivo kosovski Albanci, saopštio je danas Pokret socijalista.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Vuk Jeremić

U saopštenju se navodi da Jeremić, "koji je navikao da živi na račun srpskog naroda, stranih ambasada i svetskih kriminalaca, ponovo ispoljava najdublju mržnju prema Aleksandru Vučiću i Srbiji".

- Pre nego što Jeremić ponovo pljune na Vučića i Srbiju, neka prvo odgovori narodu i srpskoj javnosti za šta je tačno dobio stotine hiljada evra od katarske ambasade sa sedištem u Berlinu i šta se od njega očekuje, kao i za šta je dobio milione dolara od uhapšenog Hoa i ostalih svetskih lopuža - dodaje PS.

Za razliku od Jeremića, koji je u Njujork otišao da radi za ličnu korist, a na račun naroda, "da mu Srbija plaća 156.000 dolara godišnje za luksuzan stan, da pravi kombinacije i dobija milione od svetskih kriminalaca Patrika Hoa i Tidijana Gadioa", Vučić odlazi u Njujork da brani svoj narod i Kosovo i Metohiju, da časno brani nezavidnu poziciju Srbije u koju je stavio upravo Jeremić zbog laganja Rusije i glupog pitanja pred Međunarodnim sudom pravde, dodaje se u saopštenju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
sasa

11.01.2019 16:57

Kao da je radio u korist Albanaca.

Nale

11.01.2019 17:57

Radio je za onu stranu koja je vise placala.Albanci izdvajali ogromne sume novca i potupljivali i Srbe i Amerikance.

Gvozden

11.01.2019 17:59

Jeremic sve radi samo u svoju korist. On nam je davno pokazao da ga gradjani uopste ne zanimaju.

Dragojlo

11.01.2019 18:29

Jeremić , samoživi stvore, uništio si Srbiju sa svojom prljavom politikom