Vučić: Srbija će uvek biti oslonac Republici Srpskoj

Autor: Republika

Vesti

11.01.2019

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas premijera Republike Srpske Radovana Viškovića i tom prilikom poručio da će Srbija, kao iskren prijatelj i pouzdan partner, uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vučić

"Srbija će uvek, uz poštovanje Dejtonskog sporazuma, pomagati različite infrastrukturne i druge projekte u Republici Srpskoj, kao i zajednički rad na negovanju naših kulturnih i duhovnih veza", naglasio je predsednik Vučić.

On je rekao da je, zbog ekonomskog prosperiteta i ostvarenja zajedničkih planova, najvažnije sačuvati mir i stabilnost u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini. Predsednik Vučić i premijer Višković razgovarali su i o konkretnim zajedničkim infrastrukturnim i energetskim projektima.


Vučić je Viškoviću poželeo mnogo uspeha na odgovornoj dužnosti, uz uverenje da će požrtvovano raditi da građanima Republike Srpske obezbedi napredak i blagostanje. Premijer RS je rekao da se raduje sadržajnoj i intenzivnoj saradnji sa predsednikom Vučićem i Vladom Republike Srbije, sa kojom uskoro očekuje novu zajedničku sednicu. On je istakao da je „predsednik Vučić prvi predsednik Srbije koji je prešao sa reči na dela“, jer je ispunio obećanja i pomogao izgradnju različitih objekata i infrastrukturnih projekata u Republici Srpskoj, ali i u Federaciji BiH. Višković je zahvalio na dosadašnjoj pomoći Srbije i rekao da se raduje svakom njenom uspehu, jer jaka Srbija predstavlja snažan oslonac za Republiku Srpsku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (97)

Loading
Katarina

11.01.2019 10:26

Samo slozni i ujedinjeni mozemo da postignemo mnogo.

Boka

11.01.2019 10:27

Tako je uvek cemo biti uz svoj narod.

Jovan

11.01.2019 10:54

@Boka - Bez obzira gde se nalazili, Srbija ce uvek biti uz svoj narod.

klara

11.01.2019 10:29

Jedan smo narod i sasvim je razumljivo da se pomazemo medjusobno.