Nikodijević: Đilas je pokušao da bude duhovit

Autor: Republika

Vesti

11.01.2019

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Nikodijević je u uključenju u Jutarnji program TV Prva, na komentare Dragana Đilasa da je most Gazela, koji čisti Republika, manje očišćen od drugih ulica u gradu koje čiste „Beograd put” i da skoro da „drugačiji sneg” pada na Gazeli, odgovorio da je Đilas pokušao da bude duhovit, ali da kada su ozbiljne situacije kao što je sada, nema mesta za neozbiljnim pošalicama.

Foto: Republika
Nikola Nikodijević

– Pamtim pre deset godina kako je Beograd bio očišćen i da je auto-put bio zatvaran zbog snega kao i da su pozivali građane da dobrovoljno čiste sneg i da je bilo 11 hiljada prijavljenih koji su radili za dnevnicu jer gradske službe nisu mogle da očiste grad – podsetio je on i naglasio da ne bi trebalo da se pravimo da je sve bilo idealno kad je Đilas bio gradonačelnik.

On je naglasio da su sada glavne gradske saobraćajnice i most Gazela očišćeni i prohodni i da se na tome mnogo radi i da sistem funkcioniše. 

Nikodijević je naglasio i da je sada na redu da se očiste ulice drugog prioriteta u roku od 48 sati. 

Očekujem da će do sutra popodne biti očišćene sve ulice drugog prioriteta. U gradu sve dobro funkcioniše i kada je u pitanju snabdevanje toplotnom energijom. Nema kvarova, sem jednom većeg kvara od pre tri dana koji je uspešno otklonjen – rekao je Nikodijević.

Generalno grad dobro funkcioniše, službe rade na kvalitetan način svoj posao, a od prestanka snega do jutros, do kretanja gradskog prevoza, očišćene su ulice prvog prioriteta, rekao je predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević u uključenju u jutarnji program Prve televizije.  

 
– Dugujemo zahvanost svim ljudima koji rade u zimskoj službi, „Beograd putu”, „Gradskom zelenilu” „Čistoći”  i „Beogradskim elektranama”, jer zaista ulažu ogromne napore da bi se život u Beogradu nesmetano odvijao u ovim otežanim vremenskim okolnostima – rekao je Nikodijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (64)

Loading
Mina

11.01.2019 10:12

Samo moze da pokusava. Nema sanse da on bude interesantan.

dada

11.01.2019 10:17

U Djilasovo vreme je bio haos na putu kada padne sneg.

Zorana

11.01.2019 10:18

Ljudi vredno rade a oni koji izgleda imaju puno vremena pokušavaju da skrenu pažnju na sebe misleći da su duhoviti.

Sanja

11.01.2019 10:21

Opozicija bi bez podrške naroda i bez izbora da preuzme vladu.