Brutalni napad na premijerku! Srbomrsci hoće da se pojedu zbog odlikovanja Brnabićeve!

Autor:

Vesti

09.01.2019

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović odlikovala je predsednicu Vlade Srbije Anu Brnabić, a brojni mrzitelji svega što je srpsko odmah su se javili kako bi umanjili ovaj čin.

RepublikaFoto: facebook.com/Atv Banja Luka
Ana Brnabić dobila orden

Brnabićevoj je danas u Palati Republike uručen Orden Republike Srpske na lenti, koji joj je dodeljen za naročite zasluge u razvijanju i učvršćivanju saradnje i političkih odnosa Srbije i Srpske, kao i za nemerljiv doprinos u borbi za fizički i duhovni opstanak, afirmaciju i razvoj Republike Srpske.

Mrzitelji Srbije i svega što je srpsko odmah su počeli da se utrkuju ko će više da popljuje ovaj svečani čin, pa su ga povezali sa retorikom devedesetih, optužujući Anu Brnabić čak i za neuspeh regionalne saradnje i za nerazumevanje među susednim zemljama i narodima?!

 Hejteri su posebno istakli da su nosioci ovog odličja Radovan Karadžić, Ratko Mladić, Biljana Plavšić, Momčilo Krajišnik, bivši zvaničnici Republike Srpske, koji su osuđeni za ratne zločine pred Međunarodnim kaznenim sudom za bivšu Jugoslaviju.

Međutim, srbomrsci zaboravljaju (ili namerno preskaću) činjenicu da su nosioci istog odlikovanja i patrijarh Pavle, patrijarh Irinej, episkop zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije Durić, bivši predsednik Urugvaja Hose Muhika i naš najpoznatiji sportista i jedan od najboljih tenisera u istoriji ovog sporta, Novak Đoković! A danas je na svečanosti odlikovan i naš proslavljeni košarkaš Dejan Bodiroga.

Ali to žute hejtere ne zanima. Oni su dobili direktivu da pljuju po svaku cenu. Istina nema ništa s tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading