Monasi Svete gore znaju kako da odbranimo Kosovo i spasimo srpstvo od NATO! OVO je njihova dugo čuvana tajna

Autor: sputniknews.com

Vesti

07.01.2019

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetogorsku pustinju Karulju, koja se nalazi na kamenitoj, izuzetno strmoj obali nepristupačnog dela Atosa, malo ko posećuje.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Hilandar na Svetoj gori

Nenad Andrić, diplomirani fizikohemičar, magistar ekologije i strastveni planinar, već godinama pohodi Svetu Goru i razgovara sa najvećim podvižnicima našeg doba.

Razgovore s njima, koji mogu biti više nego korisni čitaocu, koje god da je vere, pretočio je u knjigu "Susreti sa svetogorskim starcima".

U knjizi donosi zanimljivo predviđanje jednog od monaha iz manastira Esfigmena. Predigra za treći svetski rat je, priča on, situacija u Siriji, a kad se poklope dve pashe, što će se desiti 2024. godine, rat i kraj sveta će zaista početi.

Dodaje da je u pustinji na stenama najviše Rusa i Srba, koji vole da se surovo podvizivaju. Nađe se i poneki Grk, ali oni više vole "udobnost" manastira. Žive u pećinama, neke nemaju više od četiri kvadrata, koje su mesto na kojem se zimi spava, a gotovo neprekidno to je mesto molitve. Ima starijih koji u orlovskim gnezdima provode decenije, ali i mladih. 

Knjiga donosi i ovu priču, ali i poglavlje "NATO Satana", priču o isterivanju đavola, u kojoj govori kako može da se spasi Srbija. Nema spasa bez molitve, samo to Srbi nikako da shvate, monaška je poruka. 

- Srbija nikad ne sme da uđe u NATO. Moli se i ujutro i uveče da Srbija nikad ne uđe u NATO, da se zbližimo s Rusijom i da nam ne otmu Kosovo. I nemoj da mrziš Amerikance, oni su nezlobivi, samo im političari ne valjaju - rekao mu je jedan monah.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading