SNS: Savez za Srbiju poziva na ubistvo Vučića

Autor: Tanjug

Vesti

05.01.2019

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka (SNS) optužila je danas opozicioni Savez za Srbiju (SzS) da je ispisivanjem grafita u noći između petka i subote na prostorijama Opštinskog odbora SNS-a u Čoki s likom predsednika Srbije i SNS-a Aleksandra Vučića na kome je nacrtana meta uz parolu "Vreme je", direktno pozvala na njegovo ubistvo.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Savez za Srbiju

- Ovo šalje "jasnu poruku kakvu Srbiju žele pristalice Saveza za silovanje i vešanje... Politika koju personifikuju Dragan Ðilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović i ostali, sada pored silovanja, vešanja i pišanja po grobovima, dobija i novu tačku - najdirektniji poziv na ubistvo Aleksandra Vučića - navodi se u saopštenju SNS-a.

Kako se ističe, "zadojeni mržnjom i u nemoći da pobede Vučića i Srpsku naprednu stranku, dobro svesni činjenice da ih građani Srbije ne žele, sada su poslali jasnu poruku na koji način žele da dođu na vlast - ubistvom predsednika i izazivanjem krvavih nereda na ulicama Srbije".

- Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Čoki sa gnušanjem osuđuje ovaj vandalski čin i poziv na ubistvo Predsednika i poziva nadležne organe da krajnje ozbiljno shvate ovu situaciju i da što pre identifikuju izvršioce i nalogodavce, iako je svima jasno ko su oni - kaže se u saopštenju SNS-a

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Petar

05.01.2019 19:36

To je jedini program Đilasa da preti i da vrši nasilje.

Vesna

05.01.2019 19:46

Ovakve direktne pretnje smrćuu treba pod hitno sankcionisati !

nikola

05.01.2019 19:49

Raspali savez ne može više da nas iznenadi , jer nižu brutalnost , nad brutalniost, a ovo je prevršilo svaku meru i zaslužuje sankcije.

Sara

05.01.2019 20:02

Nakon pozivanja na silovanje i vesanje, SZS je vec tada pokazao svoju nemoć i mrznju. Ovo samo još jednom to potvrđuje. Umesto da se bave korisnim idejama, oni pozivaju na ubistvo i to predsednika. Nadležni organi bi trebalo da reaguju, jer ovakve otvorene pretnje su nedopustive.