Vučić o ubistvu Olivera Ivanovića: Zavladala je velika panika u Prištini!

Autor: Tanjug

Vesti

05.01.2019

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle moje izjave u kojoj sam rekao da smo na korak ili dva do toga da možemo da saopštimo čak i ime ubice Olivera Ivanovića, zavladala je velika nervoza u Prištini, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vučić

On je na ovaj način prokomentarisao navode iz prištinskih medija, prema kojima je najpre proširena istraga za Ivanovićevo ubistvo, da su u nju uključeni pojedinci iz takozvanog "voždovačkog klana", kao i da su u sve to umešane srpske bezbednosne službe.

- Oni znaju da se ja ne igram ni sa medijima ni medijima izmišljanjem praznih priča, već i stvarnim podacima i činjenicama. Neki kažu da iza toga što su juče pustili stoji Kadri Veselji, ali da ne ulazim u to. Sadržaj toga što su oni ovih dana napisali, sve smo to imali četiri, pet dana nakon ubistva. U onome što su navodili, ne bih da kažem da je sve neistina, ima ponekog tačnog detalja, ko je koga oženio - rekao je predsednik Srbije.

Rekao je i da ne želi još uvek da komentariše bilo šta u vezi sa nalazima, ali da će se kada srpske službe završe još neke poslove u vezi sa ubistvom, onda će i komentarisati detalje.

- Da li neko stvarno misli da će država Srbija da stoji iza ubistva Olivera Ivanovića. Onaj ko tako misli, on nije normalan. Zašto to radite, zašto što vam se sviđa da rušite svoju zemlju? - naveo je on.

Upitao je i odakle ta patološka potreba da se naudi svojoj zemlji?

- Ne možete da kažete da smo u vaše vreme imali više, šta ćete da kažete u kojoj sferi je bolje? Što više neko laže od političara iz bivšeg režima, i izmišljaju, rade da bi ponbovo došli na vlast i da bi se ponovo obogatili - nazao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Luka

05.01.2019 13:18

Cim je takva uzbuna, sigurno se nesto krije tamo...

ana

05.01.2019 13:22

Zavladala je velika nervoza jer znaju da ste pravedni i iskreni i da iznosite proverene informacije, ne pokusavate da obmanjujete nas narod lazima, i znamo da cete rasvetliti ubistvo na sto brzi i pravedniji nacin.

Mitar

05.01.2019 13:22

Naravno da se Pristina plasi, pa svi znamo kome je Oliver smetao!

milos

05.01.2019 13:28

Panice oni koji su krivi.