"Jeremić lažima vređa inteligenciju srpskog naroda"

Autor: Tanjug

Vesti

04.01.2019

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret socijalista poručio je danas Vuku Jeremiću da je on najmanje pozvan da govori o Kosovu i Metohiji i odnosima Srbije prema Republici Srpskoj, jer je upravo on za vreme svoje vlasti intenzivno radio na razjedinjenju svih Srba.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Vuk Jeremić

- Za vreme vlasti DOS-a i Vuka Jeremića, Crna Gora je proglasila nezavisnost, Srbija i Republika Srpska do dolaska (Aleksandra) Vučića na vlast nisu imale ni jednu zajedničku obeleženu manifestaciju, jer u Srbiji pod dosovskim režimom nisu smeli da se obeležavaju bitni datumi za srpski narod, a još manje dani stradanja i patnje Srba sa obe strane Drine - kaže se u saopštenju.

PS navodi da Jeremić, kao neko ko je lično stvorio granicu između Srba i Srba, kao neko ko se zalaže za nezavisno i celovito Kosovo, "treba da ćuti i da prekine da svojim lažima vređa inteligenciju srpskog naroda". 

- Jeremićevi rezultati rada za Srbe su da je uspeo da pronađe opravdanje za nezavisnost Kosova, da je slagao Rusiju u UN, da je izbacio UNMIK, a uveo Euleks, da je svojim glupim pitanjem pred Međunarodnim sudom pravde skoro potvrdio lažnu državu Kosovo - kaže se u saopštenju.

 

 

Jeremić je toliko mnogo učinio za Srbe da mu se, kako se napominje, Hašim Tači i dan danas zahvaljuje na tome.

PS ističe da je Srbija danas odgovorna država koja ima najbolje moguće odnose sa Republikom Srpskom i dok je Vučić na vlasti Srbija će brinuti o svim Srbima i na Kosovu i Metohiji i u Republici Srpskoj.

- Umesto što svaki dan iznosi laži o Aleksandru Vučiću i Srbiji, neka bolje odgovori građanima Srbije koliko je i za šta od svetskog lopova Patrika Hoa dobio milione i za šta ga je tačno platila katarska ambasada sa računa u Berlinu i šta se od njega očekuje za uzvrat" - zaključuje Pokret socijalista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (60)

Loading
Mirjana

04.01.2019 20:56

Jeremic laze kad zine, on nista drugo i ne zna.

Nale

04.01.2019 21:01

Ocito da je toliko glup da ne vidi koliko je srpski narod pametan.

Miki

04.01.2019 21:02

Naravno da vređa, građani su mu to rekli i kad je bio kandidat za predsednika, a to što se sad krije iza Đilasa koji ga je izbacio iz stranke samo govori koliko nisko može da padne zbog fotelje.

Master

04.01.2019 21:02

Jeremić je promoter Kosovske nezavisnosti i prijatelj Tačija zvanog zmija!