Aleksandar Mirković: Đilas govori o medijima - sramota!

Autor: Tanjug

Vesti

03.01.2019

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef odborničke grupe SNS Aleksandar Mirković kaže da se upravo Dragan Ðilas, iako danas kaže da je protiv toga da neka TV ima dve frekvencije, to omogućio i napravio najveći biznis - Dajrektmediju.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

Ðilas je za Naša TV rekao da će se zalagati da neke televizije ne mogu da imaju više nacionalnih frekvencija. 

- Smatram da neki Kopernikus, koji vašim i mojim parama kupi Prvu TV i O2, valjda je normalan tok da se vidi ko je tu sve učestvovao - izjavio je Đilas.

Mirković, međutim, u saopštenju kaže:

- Lično su Dragan Ðilas i Šaper doneli tu odluku, uzeli sav novac, i sve vreme i danas Dajrektmedija pravi najveći biznis baš sa te dve televizije, gde je vlasnik bio Teo Kirijaku, koga su oni doveli u Srbiju - naveo je on. 

Prema njegovim rečima, Ðilasa treba da bude stid i sramota da uopšte govori o ovoj temi budući da je svoje bogatstvo napravio trgujući sekundama reklamnog prostora i zloupotrebom svog položaja, čime je sebi i svojim firmama obezbedio 500 milona evra profita. 

 

Navodi da je o Ðilasovoj kontroli medija i zloupotrebama pisala i pokojna Verica Barać u svojim izveštajima.


- Čovek koji najavljuje da će investitore oterati, a novac i sve ono što su uložili oduzeti, jasno pokazuje da ne želi dobro ni Beogradu ni Srbiji, a najavama da će, ako bude u mogućnosti, pojedine medije gasiti dokazao je da svako ko piše istinu o njemu i njegovim prevarama nije poželjan i da ga treba eliminisati - navodi se u saopštenju.

Sve ovo nije iznenađujuće, kaže Mirković, jer je Ðilas čovek koji se zalaže i podržava nasilje, pozive na ubistvo, silovanje i vešanje, a onda protiv nasilja šeta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (48)

Loading
Tika

03.01.2019 17:04

Kada bi se Đilas osvrnuo na svoj rad dok je bio na vlasti, njegova svaka kritika bi pala u vodu.

Nenad

03.01.2019 17:07

To sto Djilas prica o medijima je zaista vrhunac bezobrazluka i licemerja tog coveka

NB

03.01.2019 17:10

Nije se zalagao dok mu je to išlo u korist i dok su on, Šaper i kompanija imali monopol na marketinško tržište i basnoslovno napunili svoje džepove. Điki, sramoto ljudska, da imaš pameti ne bi nikad ništa izjavljivao, ovako sa svakom izjavom izgubiš ponekog birača.

kaca

03.01.2019 17:17

Dokle ce Dragan Djilas da laze i obmanjuje narod.