Gujonu nisu dali da uđe na Kosovo da podeli paketiće: Ipak je našao način da obraduje mališane!

Autor: Republika

Vesti

31.12.2018

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Carinici takozvanog Kosova sprečili Arnoa Gujona da dostavi božićne i novogodišnje poklone mališanima iz naše južne pokrajine, ali ne i da tu decu ipak obraduje. Njima su poklone uručili njegovi volonteri i preneli mu snagu zahvalnih dečijih osmeha čak do Beograda.

RepublikaFoto: twitter.com/Arno Gujon
Arno Gujon sa detetom

Gujon je drugi put pokušao da pređe na Kosovo i Metohiju u petak, no ponovo je zaustavljen, jer ima zabranu ulaska na KiM. To mu se desilo prvi put za 14 godina, koliko tamo vodi svoj božićni konvoj.

 

 

Na Kosovo i Metohiju ipak su uspeli da uđu njegovi volonteri i obraduju ne samo decu, već i starije Srbe, jer su pored igračaka i pribora, uručili i kravi i koze porodicama koje žive u enklavama, piše telegraf.rs.

 

 

Oni su svratili u sela Janine Vode kod Obilića, Poneš, Cernicu i Kmetovce, a onda i Banju i Crkolezu.Ove porodice, koje imaju tako malo, zahvalili su im se sa mnogo toplih reči.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading