Vacić sa predstavnicima veteranskih organizacija

Autor:

Vesti

28.12.2018

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srpske desnice Miša Vacić organizovao je prijem za predstavnike veteranskih organizacija iz preko 30 gradova, povodom kraja kalendarske godine želeći da im ukaže poštovanje i podršku za njihovu žrtvu koju su stavili na oltar otadžbine kada je to Srbiji bilo najpotrebnije.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Miša Vacić sa predstavnicima veteranskih organizacija

Predsednik Vacić je istakao duboko poštovanje za celokupnu veteransku populaciju, posebno ističući poštovanje prema porodicama palih boraca, iznad svega ceneći njihovu žrtvu za Srbiju. 

Kako je istako predsednik Vacić, Srpska desnica će zatražiti od državnih institucija donošenje svih zakonskih odredbi koje će uvažavati položaj veterana u društvu na način kako oni to zaslužuju, a to je po njemu uvažavanje i poštovanje svih učesnika oslobodilačih ratova Srbije.

- Srpska desnica je spremna za aktivnu saradnju, da ojačamo  iskrene i partnerske odnose, uz razumevanje svih okolnosti u kojima se zemlja danas nalazi. Rešavanje nagomilanih problema koji su posledica nesavesne vladavine prethodnih vlasti, a koji opterećuju veteransku populaciju, samo  našim zajedničkim delovanjem uz podršku države mogu poboljšati položaj ratnih veterana u Srbiji - istako je Miša Vacić.

Prisutni nisu krili svoje zadovoljstvo što se konačno preuzimaju konkretne mere za rešavanje njihovog statusa, kao i težnja da se veteranima Srbije omoguće sva prava i delovanja kako dolikuje ljudima koji su veteransko zvanje zaslužili dajući svoj doprinos borbom i svojm krvlju na bojištima.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

Više predsednika veteranskih organizacija je u obraćanju istaklo zadovoljstvo potezom predsednika Srpske desnice, koji je priredio prijem i kao mlad čovek, pokazao veliko interesovanje za poboljšanje statusa i položaja veterana u Srbiji. 

Ovom prilikom desetak predsednika je pozvalo Vacića da nakon novogodišnjih praznika poseti njihove opštine i u razgovoru sa ratnim veteranima čuje njihove svakodnevne probleme i pomogne u njihovom rešavanju. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading