(FOTO) Vuče, šta to kriješ o Borkovom batinanju?

Autor: I. Ž.

Vesti

28.12.2018

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni tri dana nakon što je Srpski telegraf ekskluzivno otkrio da su se u kruševačkom kafiću "Pastel" tajno sreli glavni čovek Vuka Jeremića u tom gradu Vladan Mitić i biznismen Goran Makragić, koji je saslušavan kao mogući organizator prebijanja Borka Stefanovića, od lidera NS nismo čuli ni reč objašnjenja. Takođe, Jeremić uporno odbija da odgovori i na pitanje našeg lista zašto je za jednog od svojih stranačkih saradnika izabrao Predraga Petronijevića, koji je hapšen zbog narkotika i u Kruševcu je poznat kao zelenaš, zbog čega je izbačen iz Republikanske stranke, što nam je potvrdio i prvi čovek te partije Nikola Sandulović.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Vuk Jeremić

Potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov ni najmanje nije iznenađen činjenicom da Jeremić izbegava da komentariše sopstvene saradnike i njihovo delovanje.

- Jeremić je navikao da ne odgovara na pitanja poput onih zašto mu je katarska ambasada u Berlinu uplatila 200.000 evra, odakle mu sedam miliona evra za kampanju za predsedničke izbore, u kakvim je poslovima učestvovao sa međunarodnim kriminalcima poput Patrika Hoa i Šeika Tidijana Gadioa, koji su uhapšeni u Americi, u kakvim je odnosima sa Limunom Narandžićem i ostalim živopisnim likovima, pa me uopšte ne iznenađuje ni njegovo okruženje ni činjenica da o tome neće da priča - naglasio je Jovanov.

Na ova pitanja ne želi da odgovori

1. Zašto se vaš potpredsednik GO u Kruševcu sastao sa Goranom Makragićem, koji je saslušavan u policiji kao mogući organizator napada na Borka Stefanovića?

2. Da li znate o čemu su njih dvojica razgovarala?

3. Zašto kao svoje saradnike birate ljude poput Predraga Petronijevića, koji je hapšen zbog narkotika, pronađena mu je droga u stanu, a u Kruševcu je poznat kao zelenaš?

Podsetimo, Borko Stefanović je pretučen 23. novembra u Kruševcu, a policija je ubrzo nakon napada uhapsila Danijela Gmilovića Caftu, Marka Živkovića Buvca i Miloša Šaponjića Šapu (svi iz Kruševca). Makragić je saslušan kao jedan od mogućih organizatora prebijanja, što je negirao. S druge strane, jedan od glavnih u odboru Narodne stranke u Kruševcu Predrag Petronijević je čovek sa debelim policijskim dosijeom koji je povezivan sa trgovinom narkoticima i zelenašenjem. I. Žigić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Vesna

28.12.2018 07:24

Borko Stefanović nije pretuče, loša gluma, još gora šminka. Vuk se zaigrao, pa se pogubio u celoj priči gde opušteno demonstrira svoju glupost ! Možda ga tompus udario u glavu !

marko

28.12.2018 07:26

oni pokusavaju nasiljem sve da dobiju, samo sto to vise ne prolazi tako!!

Aco

28.12.2018 07:26

Mnogo je sumljiv Jeremic u ovom slucaju.

Maja

28.12.2018 07:29

Ajde Vuce progovori da cujemo.