Lončar: Izlizani političari neće izbore, ali hoće vlast

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

26.12.2018

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioner SNS Zlatibor Lončar izjavio je danas da u Srbiji postoje izlizani političari koje niko neće, a koji hoće da dođu na vlast bez izbora.

RepublikaFoto: Tanjug
Zlatibor Lončar, ministar zdravlja

- Ne znam šta je njihova ideja. Oni neće izbore. Pretpostavljam da bi trebalo Aleksandar Vučić da kaže ''dođite i sedite na moje mesto, formirajte vladu''. Ne znam da li bi i tada bili zadovoljni i da li bi uspeli da se dogovore - rekao je Lončar za TV Pink komentarišući proteste u Beogradu.

On je poručio građanima da sednu sa svojom decom i stave na jednu stranu Aleksandra Vučića, a na drugu Jeremića, Obradovića, Ðilasa, i da onda vide kome bi dali da im vodi državu, da njihovoj deci i unucima sutra bude bolje. 

- Ovi ljudi što šetaju potrošili su ono što su uzeli kada su doveli zemlju do bankrota. Da su hteli, oni bi građanima pomogli, tada ne bi doveli zemlju do bankrotira. Njihov cilj je da uzmu pare od vas, da oni imaju, a da država bude sve slabija - rekao je Lončar.


Dodaje da to što proteste u Beogradu podržavaju Amerikanci i Englezi, govori da to za Srbiju nije dobro i da da sve što oni podržavaju za građane nije dobro.

- Ljudi, život kratko traje, ide Nova godina, Božić, nikom mržnja nije dobro donela. Ljudi, volite se, neka vas vole, bićete zdraviji i srećniji - zaključio je on.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (55)

Loading
Boka

26.12.2018 09:39

Hleb bez motike,al nece moci nema toga vise.

Joca

26.12.2018 09:42

Izbori i volja naroda su jedini put do vlasti. Divljanjem na ulici se nista ne moze dobiti.

Nenad

26.12.2018 09:42

Ne zele izbore jer se opozicija plasi izbora, toliko su hrabri da se kriju iza protesta gradjana.

Maja

26.12.2018 09:43

Narod ih nece pa se plase izbora.