"Nijedan pripadnik MUP-a Srbije nije u Banjaluci, svi koji to tvrde su ozbiljni lažovi"

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

25.12.2018

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović oštro je demantovao tvrdnje da su pripadnici MUP-a Republike Srbije bili prisutni na današnjem protestu u Banjaluci.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Nebojša Stefanović

- Povodom informacija koje su se pojavile u delu javnosti da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije bili prisutni na demonstracijama u Banjaluci u Republici Srpskoj, želim da kažem da su svi koji to tvrde ozbiljni lažovi - kaže Stefanović u izjavi za Tanjug.

Nijedan pripadnik MUP-a Srbije uopšte ne nalazi, niti se nalazio na teritoriji Republike Srpske - ni danas, niti u prethodnim danima, istakao je on.

- Potpuno je očigledno da je reč o unutrašnjoj stvari Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, u šta se Srbija ne meša. Pozivam sve da prekinu sa izmišljotinama i sa uvlačenjem policije Republike Srbije u unutrašnje stvari drugih država - rekao je Stefanović.

Ifet Feraget, advokat Davora Dragičevića, čije hapšenje je pokrenulo protest u Banjaluci, izjavio je ranije za Bosanskohercegovačku televiziju (BHT), da "postoje informacije" da su u akciji učestvovali "i specijalci koji nisu iz Republike Srpske".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
milos

25.12.2018 22:15

Srpskoj policiji je mesto u Srbiji.

Maja

25.12.2018 22:34

Je l ima nekih dokaza da su bili tamo... Naravno da nema, prema tome ćutite...

Marija

25.12.2018 22:35

Starni agenti pokušavaju da proture neistinite informacije i destabilizuju region i pokvare naše odnose sa komšijama.

GOGO

25.12.2018 22:35

Jadno je cime se opozicija sluzi.. jedino poznato lazi i prevare naroda. Dobro je sto uvek postoji neko ko ce demantovati sve lazi i prevare