SNS Šabac: Za razliku od Zelenovića, mi osuđujemo svako nasilje

Autor: Tanjug

Vesti

24.12.2018

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor Srpske napredne stranke u današnjem saopštenju za medije poziva gradonačelnika Nebojšu Zelenovića da osudi nasilje koje, kako kažu, svakodnevno sptovode lideri Saveza za Srbiju, a u očekivanju toga pozivaju ga da bar objasni odakle njegovim kolegama iz Saveza stotine miliona evra na računima.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Nebojša Zelenović

SNS osuđujue svako nasilje, navode u saopštenju, za razliku od Zelenovića, kojeg pitaju da li ćuti zato što se boji odmazde Dragana Ðilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića.

- Građani Šapca odlično poznaju i Nebojšu Zelenovića i njegovog patrona Dušana Petrovića, znaju kako su postali milioneri preko noći dok su mučki pljačkali Šabac i Srbiju, pa ga ovom prilikom pozivamo da barem za početak kaže otkud Draganu Ðjlasu 500 miliona evra na računima i za koji posao je Vuk Ho Jeremić od međunarodnih kriminalaca i stranih ambasada dobio milione evra... - navode u saopštenju. 

Iz Gradskog odbora poručuju da je politički program Zelenovića, Ðilasa, Obradovića, Jeremića, Petrovića...svima poznat, konstatuju da je zasnovan na nasilju i uvredama, te na mržnji prema predsedniku Srbije, ali zaključuju da je politika nasilja i histerije jedino što im je ostalo, s obzirom da im je jasno da narod u Srbiji neće lopove na vlasti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (50)

Loading
Boka

24.12.2018 16:55

Naravno da osudjejemo naselje ko jos voli to.

sasa

24.12.2018 19:17

@Boka - Naravno treba osuditi nasilje i najstrozije ga kazniti.

danis

24.12.2018 16:56

Svakako. Nasilju se mora stati na put.

sasa

24.12.2018 17:01

Svako ko se ponasa nasilnicki bice kaznjen.