(VIDEO) DA LI VERUJETE SVOJIM OČIMA? Ovako Vuk priča o Đilasu sad, a pogledajte šta je pričao nekad!

Autor: Republika

Vesti

24.12.2018

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da je lider Narodne stranke Vuk Jeremić pokazao kako se sa lovom osnivača SZS Dragan Đilasa dobija amnezija.

RepublikaFoto: Tanjug/Sava Radovanović
Vuk Jeremić

Kao dokaz za to su mnogi snimci emisija u kojima je on gostovao i pljuvao svog kolegu, ali je sada zaboravio na sve to i pogazio svoju reč i stavove koje je javno iznosio, i pokazao da će uz dobru svotu novca zaboraviti i kako ga je Đilas ponizio i izbacio iz Demokratske stranke.

- Svi se plaše osvete Dragana Đilasa. Evo pogledajte mene... Onoga trenutka kada ne želite da se složite sa njegovom odlukom, a i pored toga što pokušate da se sa njim racionalno dogovorite, vi ste izbačeni iz stranke. Ja sad kad sam izbačen iz stranke ja nemam egzistencijalni problem, dok drugi imaju ako budu izbačeni, zato se Demokratska stranka nalazi u tragičnoj situaciji - rekao je Jeremić u emisiji "Utisak nedelje" pre nekoliko godina.

Nakon toga je izneo niz uvreda na Đilasov račun.

- On je osvetoljubiv, brutalan, autokratičan... Mislim da je svima jasno da Dragan Đilas neće dugo opstati na čelu Demokratske stranke. Stranka je danas na najnižem nivou u poslednjih desetak godina i ona će nastaviti da pada zbog autokratičnosti, zbog dezorijentisanosti, zbog autizma koji iskazuje liderski krug Demokratske stranke - istakao je lider Narodne stranke.

Međutim, u jednoj novijoj emisiji pokazao je kako se lako dobija amenzija.

- Upoznajte Đilasa da biste ga više voleli - rekao je on, a na podsećanje voditeljke koja mu je rekla da je u njenoj emisiji rekao da ga je Đilas izbacio iz Demokratske stranke i pitala da li je to istina, dobila je kratak odgovor: "Ne sećam se".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (102)

Loading
Marjan

24.12.2018 08:10

Tako i danas misli Jeremic o Djilasu samo se slihta da bi se opet dokopao moci,samo se malo zaigrao

Rasa

24.12.2018 08:12

Kod njih je sve moguće, ne mogu ničim iznenaditi!

Lela

24.12.2018 08:12

Jeremic je licemer.....

sasa

24.12.2018 10:00

@Lela - Prodana dusa,marioneta zapada!