Ubedljivo i emocionalno: Pogledajte šta je Čepurin rekao za Vučićevo izlaganju u UN

Autor:

Vesti

18.12.2018

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom obraćanja predsednik Srbije Aleksandar Vučić na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, ambasador Rusije Aleksandra Čepurina izneo je svoje viđenje Vučićevog izlaganja.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Čepurin

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je emocionalno nastupio na sednici SBUN. Govorio je ubedljivo. Pravično je pozvao da se poveća uloga UN u dijalogu Beograda sa Prištinom. Što je svakako pravilno - napisao je Čepurin na svom Tviter nalogu.

Podsetimo, Predsednik Aleksandar Vučić izvojevao je u Njujorku, na sednici Saveta bezbednosti, ubedljivu diplomatsku pobedu za Srbiju i predstavnika Prištine Hašima Tačija ostavio "praznih rukava".

Pored jasne i ubedljive argumentacije koju je izneo u svom govoru, a o čemu je Republika.rs već pisala, i scene pre, posle i tokom zasedanja svedoče da je Vučić uspešno matirao Tačija pred očima svetske javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Dacha

18.12.2018 12:50

Realno vidjenje stvari od strane Aleksandra Cepurina, Vucic je samo rekao istinu, a istina boli Zapad.

Piksla

18.12.2018 12:53

Iskren prijatelj Srpskog naroda

vera

18.12.2018 13:04

Iskreno prijateljstvo i iskreno viđenje Predsednikovog izlaganja u UN od strane Čepurina. Zauvek veliki prijatelji Srbije !

Helena

18.12.2018 13:15

Upravu je covek.