Bojan Stević, SNS: Puna podrška Vučiću i Stefanoviću

Autor: Tanjug

Vesti

17.12.2018

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Stević, član Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke osudio je danas fizičke i verbalne napade koje sve učestalije članovi Saveza za Srbiju vode protiv žena u Srbiji, državnih funkcionera i novinarki.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Bojan Stević

- Svima je jasno da je prostačko, vandalsko ponašanje i upad u Policijsku stanicu Lučani, kao i vređanje jedne žene od strane članova tog interesnog Saveza, bilo organizovano i vođeno ličnim interesima Ðilasa, Jeremića i Obradovića. Najbizarnije je to što misle da napadima i pozivima na nasilje, silovanje, vešanje, puč i krvoproliće mogu da pobede i ponovo svojim katastrofalnim političkim odlukama i lopovlukom dovedu Srbiju do bankrota - napominje se u Stevićevoj pisanoj izjavi. 

Takvim ponašanjem, istakao je on, želeli su da umanje jučerašnju brilijantnu pobedu Srpske napredne stranke na svim biračkim mestima u sve četiri opštine i na taj način sakriju svoj poraz.

- Pružam apsolutnu podršku ministru unutrašnjih poslova dr Nebojši Stefanoviću, kao i predsedniku Aleksandru Vučiću koji ulažu velike napore kako bi se svi građani Srbije osećali bezbedno i omogućili im još bolje uslove za život, a generacijama koje tek dolaze svetlu budućnost - kaže Stević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Ana

17.12.2018 19:41

Opozicija sa takvim ponašanjem nikada ne može i ne treba da bude na vlasti. Narod sve vidi, ti ljudi su uništili Srbiju i sad imaju obraza da gaze preko svih da bi došli na vlast.

Mara

17.12.2018 20:02

Bravo za podrsku, sve pohvale za naseg predsednika Vucica i ministra Stefanovica.

Nina

17.12.2018 20:03

Svaka cast Vucicu i Stefanovicu na vrednom i odgovornom radu.

Lela

17.12.2018 20:55

Svaka cast Aleksandrom Vucicu i Nebojsi Stefanovicu na vrednom i odgovornom radu.