JOVIČIĆ: Stefanović ima punu podršku stranke i većine građana

Autor: Republika

Vesti

17.12.2018

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva SNS Aleksandar Jovičić reagovao je na jučerašnji "divljački upad pripadnika takozvanog Saveza za Srbiju u policijsku stanicu u Lučanima" prilikom koga je došlo do salvi prostačkih uvreda upućenih Državnoj sekretarki i Ministru unutrašnjih poslova.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Jovičić

- Kao predsednik najveće beogradske Opštine, član Predsedništva Srpske napredne stranke i kao građanin Beograda i Srbije, poručujem da se stidim ponašanja lidera tzv. opozicije i da svi pripadnici MUP-a koji su juče reagovali krajnje profesionalno imaju bezrezervnu podršku i divljenje za svoju pribranost i hrabrost - rekao je Jovičić.

On je istakao da je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i nakon bukvalnog “desanta” na stanicu u Lučanima od strane grupe divljaka i primitivaca koji sebe nazivaju opozicijom, ostao na nivou zadatka koji mu je poveren i koji godinama uspešno obavlja, o čemu svedoče podaci, statistike i zadovoljni građani.

- Na prostačke psovke upućene funkcionerima MUP-a i ometanje poštenih policajaca koji rade svoj posao, ministar Stefanović uzdržao se da na nasilje odgovori nasiljem i ja mu i zbog toga još jednom čestitam na dostojanstvenosti i hrabrosti. Nesrećnici iz tog neprirodnog tzv. Saveza koji nemaju nikakav plan i program, nikakve ideje za poboljšanje standarda i rešenje za problem Kosova, koriste jedino što imaju. Prostačke uvrede ženama, pretnje slabijima i pozive na linč i nasilje kada su u čoporu - kaže Jovičić i naglašava da je to njihov jedini program, a koliku podršku građana imaju pokazalo se na izborima. Na svim od 2014. do juče.

- Ministru Stefanoviću poručujem da smo ponosni što je pokazao da je ljudski, politički i u svakom smislu iznad prostakluka i huliganstva. Ministarstvo unutrašnjih poslova prethodnih godina beleži izvanredne rezultate i opet je posle mnogo vremena vraćeno poverenje građana u policiju. To je nešto što moramo da sačuvamo i da taj trend nastavi sa rastom u budućnosti. Znam da gospoda iz Saveza neće biti zadovoljna, ali jedino što njima mogu da poručim je da će svidelo se to njima ili ne morati da poštuju Zakone, Ustavni poredal i institucije ove zemlje. Ni Aleksandar Vučić, ni Nebojša Stefanović, ni mi koji sledimo i sprovodimo njihovu politiku, ali ni većina građana neće dozvoliti grupica isfrustriranih nasilnika bude jača od Zakona - završava on.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
milan

17.12.2018 12:28

A zbog čega ne bi imao podršku? Da li se ponaša bahato, kao opozicija? Da li je neshvatljivo bogat, kao opozicija?

lukica

17.12.2018 12:33

Podrska ministru nijednog tenutka ne treba da dolazi u pitanje.

Lela

17.12.2018 12:35

Upravo tako.....

Drasko

17.12.2018 12:40

Puna podrška ministru Stefanović za sve što je do sada uradio, po meni jedan od najboljih ministara i jedan od najodanijih saradnika Aleksandra Vučića.