HVALA BIRAČIMA NA POVERENJU: Jedinstvena Srbija zadovoljna rezultatima na lokalnim izborima!

Autor: Republika

Vesti

17.12.2018

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedinstvena Srbija je zadovoljna ostvarenim rezultatima na lokalnim izborima u Doljevcu, Kladovu, Lučanima i Kuli, navodi se, između ostalog, u saopštenju Informativne službe Jedinstvene Srbije.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Marković Palma

Saopštenje prenosimo u celosti...

"Zahvaljujemo biračima iz ovih opština koji su dali podršku listama Jedinstvene Srbije i Socijalističke partije Srbije. Oni su državotvornu politiku naših partija , politiku mira, stabilnosti i socijalne pravde prepoznali kao politiku napretka i boljitka za sve građane Srbije. 

Čestitamo našim opštinskim organizacijama na uloženom trudu da na kvalitetan način prezentuju našu politiku i na odličnim izbornim rezultatima ostvarenim na lokalnim izborima u ove četiri opštine . Postignuti rezultati pokazuju kontinuitet dobrih izbornih rezultata naše koalicije, pokazuju veru građana u politiku naših predsednika, Ivice Dačića i Dragana Markovića Palme, i potvrđuju činjenicu da je naša koalicija SPS-JS ubedljivo druga politička snaga u Srbiji sa osvojenih gotovo 30 posto glasova u Kladovu, preko 11 posto u Kuli i Doljevcu i preko 10 posto u Lučanima.

Ovom prilikom čestitamo Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci na ubedljivoj izbornoj pobedi."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading