Zorana osudila ispade simpatizera SZS u Lučanima: Nadležni organi da reaguju na svako kršenje zakona

Autor: Tanjug

Vesti

16.12.2018

23:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović čestitala je članstvu, aktivistima i simpatizerima SNS u Lučanima, Kladovu, Doljevcu i Kuli ubedljivu pobedu na lokalnim izborima u ovim opštinama.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Zorana Mihajlović

Ona je poručila da su na lokalnim izborima u četiri opštine danas pobedili demokratija i volja građana, uprkos pristicima i nasilju pojedinaca iz opozicije.

- Važno je da su građani na lokalne izbore izašli u velikom broju i svojim glasovima odlučili koga žele na čelu svojih opština. To se posebno odnosi na Lučane, gde su predstavnici Saveza za Srbiju nasilnim ponašanjem i izazivanjem incidenata pokušali da utiču na rezultate izbora - navela je Mihajlovićeva.

Ona je osudila nasilničko ponašanje funkcionera i aktivista Saveza za Srbiju u Lučanima koji su fizički napali ženu koja je došla na glasanje, novinara koji je izveštavao o lokalnim izborima i upali u prostorije Policijske stanice u Guči.

- “Nadležni organi treba da reaguju na svako kršenje zakona jer demokratija počiva na slobodnim izborima i niko nema pravo da građanima uteruje strah, niti da ometa državne institucije u sprovođenju zakona” - ističe Mihajlovićeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading