Vučić o opoziciji: Idu nizbrdo, imaju više nego duplo manje nego pre nekoliko meseci!

Autor: Republika

Vesti

16.12.2018

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić rekao je večeras da bi opozicija zbog odgovornosti prema državi trebalo da shvate da nije vreme za protestne šetnje, mada, ističe, njemu odgovara da to ne shvate.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

"SNS redovno radi istraživanja javnog mnjenja i znam da njihova kriva ide nizbrdo, i da danas imaju više nego duplo manje nego pre nekoliko meseci", rekao je Vučić na pres konferenciji u sedištu SNS.

"Ljudi traže politiku, a to nije zbrajanje svega u mrznji. Politika je ono sto treba da uradite da ljudima bude bolje", naveo je Vučih odgovarajući na pitanje šta misli kada će deo opozicije da prekine protestne šetnje. Vučić kaže i da oni misle da on nesto krije i da govori da bi ih prevario, ali navodi da samo govori kako stvari stoje i da njihov rejting pada. Kaže i nema ništa protiv šetnji ukoliko neko šeta mirno. "Mi policajce nismo izveli na ulicu, nigde ih nema, kod nas nema razbijenih glava, uhapsenih, privođenih, pritvorenih, ničega. Dok se seta mirno moze da radi šta ko hoće", rekao je Vučić.

Rekao je i da će svi u Srbiji biti zaštićeni od nasilja. "Zastitićemo svakoga u Srbiji od nasilja", rekao je on i dodao da ocekuje da, kada se vrati iz Njujorka, dobije i vazne informacije o Milanu Jovavanoviću iz Grocke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (46)

Loading
Jelena

16.12.2018 22:04

Nas predsednik je sasvim u pravu.

mila

16.12.2018 22:06

Opozicija je uzas.

Lela

16.12.2018 22:07

Opozicija se nazaustavljivo raspada i propada....

Maki

16.12.2018 22:11

To im je pokazatelj uspeha koliko im narod veruje.