"Kulminacija divljačkog ponašanja Saveza za Srbiju"

Autor: Republika

Vesti

16.12.2018

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kulminacija bahatog, divljačkog i nasilničkog ponašanja Boška Obradovića i jednog dela funkcionera Saveza za Srbiju, koji su danas u opštini Lučani fizički napali više ljudi, prvo ženu koja je došla da glasa na biračko mesto, a potom i novinara, dogodila se večeras oko 19 časova, kada je Boško Obradović sa grupom stranačkih funkcionera upao u prostorije Policijske stanice u Guči, u pokušaju da se na nasilan način obračuna sa policijom, koja je radila svoj posao po nalogu tužioca, naveo je ministar policije Nebojša Stefanović.

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Boško Obradović i Dragan Đilas

Kako je naveo, tom prilikom Boško Obradović je prostačkim jezikom vređao državnog sekretara Ministarstva unutrašnjih poslova Dijanu Hrkalović, koja je i pored agresije usmerene prema njoj, na pristojan način odgovarala Obradoviću, u pokušaju da smiri situaciju.

- Nažalost, nasrtaji na žene postaju obavezni deo političkog programa Saveza za Srbiju, a ujedno služe i da prikriju nedostatak podrške građana i u velikoj meri inspirušu najgore ponašanje u našem društvu. Najoštrije osuđujem ovakvo nasilje i bahato ponašanje i pružam punu podršku svim kolegama koji se na častan način bore za poštovanje zakona i kažnjavanje nasilnika, ma ko oni bili - naveo je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Mare

16.12.2018 19:25

Nije da se od njih očekuje nešto civilizovano

Dale

16.12.2018 19:27

Sad lepo sve po zakonu. Ili za te batinaše zakon ne važi

micika

16.12.2018 19:27

Lideri opozicije trudili su se preko celog dana da izazovu incidente svesni svog poraza ,da bi doslo do prekida glasanja.

OGI

16.12.2018 19:30

To smo od vas i ocekivali. Nista ne znate da radite drugo sem da sirite nasilje i da napadate SNS. Svi znamo sta ste radili vi kada ste bili na vlasti i koliko ste nas pokrali, a sada znate da dajete primedbe vlasti koja radi u interesu gradjana.